Ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”

0
112

Vineri, 21 februarie 2020, într-un cadru emoționant, la sediul Comandamentului Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii marii unităţi, în prezenţa șefului Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, a locțiitorului șefului Statului Major al Forțelor Terestre, general-maior Dorin Blaiu, a reprezentanților autorităţilor publice locale, a şefilor structurilor din sistemul naţional de apărare şi ordine publică din garnizoană și al întregului personal din compunerea brigăzii. S-a dat citire ordinului de împuternicire a generalului de brigadă Ciprian Marin într-o funcție din cadrul Statului Major al Apărării, după care comanda şi Drapelul de Luptă ale Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” au fost predate locţiitorului comandantului marii unităţi, colonel Vasile Muntean. Ceremonia s-a încheiat cu defilarea întregului personal al Brigăzii 8 LAROM.

Text și foto: Gogu Petruț

„Am fost deosebit de onorat să particip (vineri) la ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 8 LAROM din Focsani, prin care generalul de brigadă Ciprian Marin a predat comanda și drapelul de luptă locțiitorului, colonelului Vasile Muntean. Am avut bucuria și prilejul de a colabora cu generalul de brigadă Ciprian Marin încă din perioada în care eram subprefect. Am găsit în dumnealui întotdeauna un om dedicat hainei militare, care s-a implicat în toate activitățile și a răspuns prezent tuturor cerințelor, atât cât a fost posibil. Îi mulțumesc pentru colaborare, mă înclin în fața dumnealui pentru impresionanta activitate dedicată Armatei Române și îi doresc să fie și în continuare același brav apărător al demnității de a fi român.

De asemenea, urez mult succes domnului colonel Vasile Muntean, care are în față o provocare imensă, aceea de a continua coordonarea activității din cadrul Brigăzii 8 LAROM din Focșani la același nivel înalt de performanță ca și până acum”.

Sursa: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here