Adolescent găsit spânzurat într-un cireș, în comuna Tulnici; o fată s-ar fi spânzurat în același pom în urmă cu câțiva ani

0
16805

Tragedie fără margini în satul Coza din comuna Tulnici. La sfârșitul săptămânii trecute, un apel la 112 anunța că un adolescent a fost găsit spânzurat într-un cireș dintr-o grădină. Potrivit unor surse, băiatul și-ar fi pus capăt zilelor pentru că ar fi fost nefericit în dragoste. Primarul comunei Tulnici, Aurel Boțu, ne-a declarat că în același cireș a fost găsită o fată spânzurată în urmă cu aproximativ patru ani.

Copacul morții?!

,,În urmă cu două zile s-a întâmplat, astăzi (duminică – n.r.) îl înmormântează. Este copil, nu împlinise nici măcar 17 ani. Știți, a mai fost un caz la Tulnici, la Coza, s-a spânzurat o fată tot de același cireș, acum vreo 3-4 ani, nu mai știu exact. Nu știu ce depresie o fi avut, nu știu dacă mergea la școală, băiatul provine dintr-o familie mai săracă. Din ce se aude prin zonă, ar fi din cauza unei fete, dar nu știu exact. Mâine am ședința de Consiliu Local și o să proun un ajutor de urgență pentru familie ! S-a întâmplat joi seara, iar părinții erau acasă”, ne-a declarat Aurel Boțu, primarul comunei Tulnici. Adolescentul ar fi fost găsit de fratele său.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

foto: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here