Tânăr arestat după ce a înjunghiat un bărbat în Focșani

0
3103

Un tânăr de 25 de ani, din Focșani, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce a înjunghiat un bărbat, miercuri seara, în zona Big din Focșani. El a fost reținut joi dimineață de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, sub acuzația de tentativă la omor, și în aceeași zi a fost prezentat instanței cu propunere de arestare, primind mandat. Hotărârea nu este definitivă.

„În baza art. 226 alin. 1 și 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 Cod procedură penală și art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.N.B. – cercetat pentru infracţiunea de omor în forma tentativei, prev. de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.02.2020 şi până la data de 20.03.2020. În temeiul art. 230 Cod procedura penala dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului B. N. B. În baza art. 272 alin. 1 Cod procedura penală onorariul pentru apărătorul din oficiu, în sumă de 313 lei, va fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penală cheltuielile judiciare, rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu astăzi, 20.02.2020, ora 13:00”, se arată în soluția judecătorilor de la Tribunal.

Potrivit unor surse, tânărul arestat a recunoscut fapta. Altercația dintre el și victimă a avut loc miercuri seara. Aceasta din urmă se afla într-o sală de jocuri. Aici a ajuns și inculpatul care a scos victima afară cu scopul de a discuta, între cei doi existând unele neînțelegeri, ce ar avea legătură cu substanțele interzise, spun sursele noastre. Astfel, cei doi s-au luat la ceartă iar inculpatul a înjunghiat victima în abdomen cu un briceag, fiindu-i atins un plămân. După incident, tânărul înjunghiat a ajuns la spital, iar polițiștii au început cercetările pentru identificarea agresorului. Acesta a fost găsit în timpul nopții, audiat și apoi reținut ieri dimineață.

La altercație a mai fost prezent și un alt tânăr, care se pare că în prezent are calitatea de martor în dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here