Minifotbal – Cupa Municipiului Adjud, la final!

0
280
  • Astăzi, de la ora 18:00, în Sala de sport a Municipiului Adjud, va fi finala mică, între Ultimate și Trotușul Ruginești iar de al ora 19:00, finala mare între Atlantic și Homocea.

Cupa Municipiului Adjud, competiția de minifotbal care a început în urmă cu aproape două săptămâni se va încheia în această seară. În sala de sport a municipiului se vor disputa jocurile pentru stabilirea ordinii primelor patru clasate. Pentru locurile 3-4 vor juca, începând de la ora 18:00, Ultimate și Trotușul Ruginești iar finala pentru locurile 1 și 2 se va disputa între Atlantic și Homocea. Așa cum arată rezultatele de până acum, favorite la victorii sunt Trotușul Ruginești și Atlantic, câștigătoarea ultimei ediții a competiției de minifotbal de la Adjud. Pentru Atlantic joacă doi foști handbaliști de Ligă Națională care au evoluat pentru CSM Focșani 2007 – Cătălin Sîsîeac și Alexandru Ștefan, și unul dintre cei mai talentați foști juniori vrânceni – de fotbal și de handbal, Gabi Stoian. Probabil că și ceilalți componenți ai formației Atlanticilor – Bogdan Frangulea, Robert Gutunoi, Alexandru Grigore, Ionuț Făcăoară, Dorin Bîzgan, Mihai Palade, Mădălin Munteanu, Răzvan Croitoru, Bogdan Vrânceanu – sunt de același nivel – ca altfel nu s-ar fi constituit în echipă. În consecință, cred ca Atlantic va fi câștigătoarea Cupei, dacă echipa va juca la valoarea sa reală.

În semifinale, Homocea a câștigat cu 6-3 meciul cu Trotușul Ruginești iar Atlantic a spulberat pe Ultimate, cu 10-0!

Sala de sport a Municipiului Adjud va fi, cu siguranță, în această seară, o destinație de căutat de adjudenii iubitori de fotbal de sală, unde pot vedea un frumos spectacol sportiv în această seară, când după finale va urma festivitatea de premiere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here