ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO: Brigada 8 LAROM are o nouă conducere; primarul Misăilă, prezent la ceremonia de predare a comenzii

0
1013

Am fost deosebit de onorat să particip astăzi la ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 8 LAROM din Focsani, prin care generalul de brigadă Ciprian Marin a predat comanda și drapelul de lupta locțiitorului, colonelului Vasile Muntean.

Am avut bucuria și prilejul de a colabora cu generalul de brigadă Ciprian Marin încă din perioada în care eram subprefect. Am găsit în dumnealui întotdeauna un om dedicat hainei militare, care s-a implicat în toate activitățile și a răspuns prezent tuturor cerințelor, atât cât a fost posibil.

Îi mulțumesc pentru colaborare, mă înclin în fața dumnealui pentru impresionanta activitate dedicată Armatei Române și îi doresc să fie și în continuare același brav apărător al demnității de a fi român.

De asemenea, urez mult succes noului comandant, domnului colonel Vasile Muntean, care are în față o provocare imensă, aceea de a continua coordonarea activității din cadrul Brigăzii 8 LAROM din Focșani la același nivel înalt de performanță ca și până acum.

sursă foto și text: facebook Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here