Dosare penale pentru șoferi prinși la volan fără permis, băuți sau cu permisul suspendat

0
408

La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipului Adjud s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de un tânăr de 25 de ani, din localitate.
În fapt, tânărul a fost depistat la data de 01 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, iar ulterior, din verificările efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că la momentul depistării acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20 februarie a.c., orele 14.55, polițiștii din Homocea au depistat un bărbat din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Homocea, având dreptul de a conduce atovehicule pe drumurile publice suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20 februarie a.c., ora 15.20, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Tâmboești, sat Slimnic, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 169 Cornetu, comuna Slobozia Bradului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20 februarie a .c., ora 20.00, polițiștii din Câmpuri au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Răcoasa, în timp ce conducea pe DN2L- Câmpuri, un autoturism, având o concentrație de 0,52mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comunicat IPJ Vrancea, 21 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here