O firmă din Tulnici, prinsă că efectua două transporturi de lemne, folosind același aviz, s-a ales cu 5000 lei amendă și confiscarea lemnului

0
3661

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tulnici au depistat pe DN2 D, un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion și o semiremorcă, ambele încărcate cu material lemnos, respectiv lemn rotund fag.
Conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire emis pentru cantitatea de 15.21 m.c., lemn rotund fag, iar pentru remorcă a prezentat un alt aviz de însoțire, pentru cantitatea de 14.81 m.c., lemn rotund fag. Ambele avize erau emise de o societate comercială din extravilanul comunei Tulnici, cu destinația în depozitul aceleiași societăți comerciale situat în comuna Vidra.
Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că ansamblul de vehicule se afla la al doilea transport de material lemnos, în baza acelorași avize de însoțire.
În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 5000 de lei, și s-a procedat la confiscare fizică a cantității de 32.653 m.c., lemn rotund fag, ce a fost predată în custodia pădurarului.

Comunicat de presă al IPJ Vrancea, 20 februarie 2020

foto: republikaNEWS.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here