ULTIMA ORĂ! UPDATE! A fost identificat agresorul care a înjunghiat un bărbat aseară, în zona Big din Focșani

0
10036

Biroul de presă al IPJ Vrancea a transmis, în urmă cu puțin timp, că a fost identificat agresorul care a înjunghiat un tânăr aseară, în zona Big din Focșani:

„În urma activităților efectuate cu operativitate de polițiști, au fost identificați doi tineri în vârstă de 21, respectiv 25 de ani, unul dintre aceștia fiind principalul suspect în săvârșirea faptei.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infractiunii de tentativă de omor, de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.”

Vă amintim că aseară, în jurul orei 20:30, un scandal a izbucnit pe bulevardul Unirii din Focșani, în zona Big. Un tânăr a fost înjungiat în zona abdomenului cu un obiect ascuțit, autorii nefiind identificați la acea oră. Rănitul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa fiind stabilă. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Începând cu ora 08.30, tânărul de 25 de ani, din municipiul Focșani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor a fost reținut pentru 24 ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. (Comunicat IPJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here