Vrânceanul Mihai Bratosin, pe PRIMUL loc și MARELE PREMIU la concursul internațional „Viva Italia 2020“

0
2265

Mihai Bratosin, artistul din comuna vrânceană Popești, a reprezentat atât județul Vrancea cât și România, cu succes, la concursul internațional „Viva Italia 2020“ de la Roma. Mihai Bratosin a obținut marele premiu (Grand Prix) la secțiunea pop song, categoria 10-12 ani, în urma interpretării melodiei „I’ll put a spell on you“ și locul I, tot la secțiunea pop song, în duet, alături de mama sa, Diana Bratosin, încântând juriul cu interpretarea melodiei „A fool in love“.

În cadrul concursului au participat 18 țări (Armenia, Romania, Rusia, Ucraina, Suedia, Italia, Letonia, Cipru, Portugalia, Malta, Moldova, UK, Franța, Albania, Bulgaria, Kosovo, Cehia, Polonia), iar participarea lui Mihai la acest concurs vine din partea directorului World Association of Performing Arts, Armando Gukasian, ca urmare a rezultatelor obținute de-a lungul anilor, precum și obținerii locului I la secțiunea muzică, alături de mama lui, la Festivalul Internațional de Arte, Caucaz 2019, acolo unde a câștigat marele premiu.

De la Roma, Mihai Bratosin se întoarce acasă cu premiile și diplomele obținute, dar și cu o invitație cu participare gratuită la festivalul internațional Rising Stars de la Kosovo, o invitație care-l duce direct în finala concursului internațional Silver Yantra din Bulgaria și o invitație specială la festivalul internațional din Italia. Faptul că Mihai Bratosin reușește mereu să câștige locuri fruntașe la concursuri naționale și internaționale se datorează în primul rând ambiției și perseverenței pe care o are, doamnei Aurelia Vaida care îl pregătește pe Mihai de când avea acesta 4 ani, părinților lui care l-au înscris la numeroase concursuri, chiar dacă le-a fost foarte greu din punct de vedere financiar și altor câteva persoane, puține de altfel, care l-au ajutat.

Înainte de plecarea la Roma, Diana Bratosin, mama lui Mihai, ne mărturisea că uneori este greu să se descurce cu plata taxelor de participare, a cazării, a drumului, însă merg înainte și îl sprijină necontenit, deoarece consideră că România are nevoie de tineri talentați, ambițioși, ce ne fac mândri că suntem români. „Pentru Mihai participarea la acest concurs este o altă oportunitate de a arăta că românii sunt talentați și noi îi suntem alături și îl sprijinim. Atât moral cât și financiar. Chiar dacă uneori ne este greu să ne descurcăm cu plata taxelor de participare precum și a celor de cazare, care sunt destul de scumpe, mergem înainte! Atât Vrancea cât și România au nevoie de tineri ambițioși, care să arate întregii lumi că au talent, sunt muncitori și se întorc de peste tot cu premii ce ne fac mândri că suntem români“, ne spunea Diana Bratosin, mama tânărului artist, în urmă cu o lună. Datorită lui Mihai, județul Vrancea a fost pe podium de nenumărate ori, în diferite țări. A reprezentat cu succes județul și țara. Oare noi vrâncenii cum îi putem mulțumi pentru asta și cum îl putem ajuta să ducă mai departe numele județului Vrancea, prin prestațiile sale atât de iubite și apreciate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here