Blue Air transferă zborurile de pe aeroportul din Bacău, în perioada 15 august – 30 septembrie

0
119

Operatorul aerian Blue Air a decis transferul zborurilor de pe aeroportul din Bacău, în urma informării primite de la Administraţia aeroportului referitoare la închiderea pistei în perioada 15 august – 30 septembrie 2020 ca parte a procesului de modernizare, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES. În acest sens, reprezentanţii Blue Air şi cei ai aeroporturilor din regiune au demarat negocierile pentru a identifica cea mai bună variantă pentru pasageri. „Vrem să-i asigurăm pe toţi pasagerii noştri de faptul că zborurile nu vor fi anulate, ci doar transferate, iar noi vom asigura transportul gratuit către şi dinspre aeroporturile unde vor fi operate zborurile”, a declarat Cristian Buciu, director Operaţiuni Blue Air.

„Blue Air va informa, în mod activ, toţi pasagerii care au achiziţionat deja bilete pentru zborurile Blue Air din şi către Aeroportul Internaţional Bacău. În cel mai scurt timp posibil, pe website-ul www.flyblueair.com, vor fi afişate toate detaliile necesare cu privire la aceste zboruri”, se menţionează în comunicat.

În prezent, pasagerii din Bacău îşi pot rezerva călătoriile către cele 15 destinaţii: Atena, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart şi Torino, pe site-ul www.flyblueair.com.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, operează avioane tip Boeing 737. În 15 ani de activitate, Blue Air a transportat mai mult de 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here