VIDEO: Surpriza echipei „La Măruţă“ pentru pompierii vrânceni!

0
1531

Săptămâna trecută, echipa „La Măruţă“ a venit la Focşani pentru a le face o surpriză celor doi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea care, pe 3 februarie au salvat patru căţei şi o pisicuţă. Este vorba despre plutonierul adjutant-şef Ionel Gîrboiu şi comandantul de echipaj Sorin Busuioc din cadrul ISU Vrancea. Videoclipul în care cei doi resuscitează animăluţele a devenit rapid viral, iar valul reacţiilor din partea oamenilor nu a întârziat să apară.

Echipa de 10“

Echipa lui Măruţă a aflat că plutonierul adjutant-şef Ionel Gîrboiu este fanul emisiunii pe care o moderează, aşa că au venit cu cozonaci la Focşani şi au stat de vorbă cu dumnealui. „Vreau să vorbesc în mod special cu cineva, şi vorbesc cu nişte telespectatori care sunt sigur că acum poate se uită la emisiune, sunt nişte oameni minunaţi. ALO! ALO! Departamentul de pompieri Focşani, cu voi vorbesc! Da, da, da, cu voi, cei de la departamentul de pompieri Focşani. Aşa că vreau să-l salut pe domnul plutonier adjutant-şef, Ionel Gîrboiu, pe domnul domandant de echipaj, Sorin Busuioc, pentru că cu voi vorbesc.

Vreau să vă salut respectuos în numele întregii echipe de 10, dar şi în numele telespectatorilor impresionaţi de povestea pe care aţi văzut-o la noi la emisiune, oameni buni, când pompierii aceştia despre care vă vorbeam mai devreme şi pe care i-am salutat, au salvat patru căţei şi o pisică după ce i-au resuscitat ca la carte. Vreau să-i îmbrăţişez cu mare drag de aici, de la televzor, din studio, călduros! Ţine-ţi-o tot aşa şi bucuraţi-vă de surprizele noastre!“, a spus Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii „La Măruţă“, difuzată pe Pro TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here