Șoferi băuți la volan, depistați la Urechești și Gologanu

0
1868

La data de 14 februarie a.c., ora 09.22, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe raza localității Urechești, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 februarie a.c., ora 18.55, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat pe raza localității Gologanu, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat pe bulevardul Independenței din municipiul Focșani, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Broșteni, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comunicat IPJ Vrancea, 18 februarie 2020

foto: ziare.com / republikaNEWS.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here