Karate – Sportivii focșăneni, 17 medalii la Cupa Dojo!

0
242
  • Karatișii pregătiți de sensei Daniel Fusaru și sempai Marius Panohi s-au clasat de câte cinci ori pe locurile I și II și de șapte ori pe locul III

Sportivii secției de karate SKDUN a CSM Focșani 2007 și ai CS Satori Focșani, antrenați de sensei Daniel Fusaru și sempai Marius Pahoni au concurat sâmbătă, 15 februarie, la Cupa Dojo, în Sala Apollo, la București.

De la CSM 2007, pe locul 1, cu medalie de aur s-au clasat Irina Paraschiv, la kumite junioare, Andrei Ungureanu, la kata copii. Locul al doilea, cu medalie de argint, a fost ocupat de Andrei Ungureanu la kumite – a pierdut finala fiind descalificat pentru contact superior, adică atingere la față, Alexandru Racoviță la kumite cadeți, și Victor Ștefănescu, la kumite minicadeți. Au încheiat competiția cu medalie de bronz Raluca Pop, la kumite minicadeți și Alex Radu, la kumite minicadeți.

De la CS Satori, pe primul loc cu medalie de aur s-au clasat Flavius Vlad la kata și la kumite și Cristi Pop, la kumite, pe locul al doilea, cu medalie de argint Tudor Necula, la kata, și Ștefan Moșia la kumite. Pe poziția a treia, cu medalie de bronz au terminat concursul Maria Vrabie, la kata, Andreea Constantin, la kumite, David Pană, la kata, Mario Dogaru, la kumite și Ștefan Moșia, la kumite.

Așa cum mi-a spus sensei Daniel Fusaru, ”Lian Ioniță, Eusebiu Velisar, Sebastian Condruz, Daniel Mihai, Andrei Paraschiv, Ștefan Gotu și Ionuț Șerbănoiu nu au obținut medalii, dar au luptat 2-3 meciuri făcând o bună repetiție pentru Selecția de lot național si Campionatul Național individual de karate SKDUN ce se va desfășura tot în București, în perioada 6-8 martie.

Sensei Daniel Fusaru a mai precizat: ”Sportivii care în 2019 au obținut medalie la Campionatul European și Campionatul Mondial, dacă nu schimbă categoria de vârstă respectiv, greutate sunt automat calificați pentru lotul național ce va reprezenta Romania la Campionatul European din Bosnia – Herzegovina. Sportivii pe care mizez să intre la selecție sunt Andreea Arginteanu, Irina Paraschiv, Daniel Mihai, Sebastian Condruz, George Popa, Ștefan Gotu, Alexandru Racoviță, Raluca Pop, Andrei Ungureanu, Alex Radu, Victor Ștefănescu. Mulțumesc pentru susținere clubului, dar și părinților care sunt mereu alături de noi”. Daniel Fusaru va concura la echipa mixtă a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here