GALERIE FOTO: Minifotbal, Cupa Adrian Olteanu – Pinola a produs surpriza competiției!

0
185
  • Ultima clasată, fără vreo victorie, a eliminat una dintre favoritele la trofeu
  • Semifinalele vor fi duminică, 23 februarie, de la ora 14:00, în Sala Polivalentă

Sferturile de finală ale Cupei Adrian Olteanu la minifotbal pentru old-boys disputate duminică, 16 februarie, în Sala Polivalentă, au început cu un meci care a răsturnat așteptările! Una dintre favoritele la câștigarea competiției, Soveja, a fost întrecută la scor categoric de Pinola, ultima clasată după prima fază a competiției în care nu obținuse nici o victorie! Un alt joc dezechilibrat ca scor a fost cel dintre Finanțe și Ing Trust pentru ca întâlnirea dintre echipele de pe locurile 4 și 5, Bari Salon și Ediție de Vrancea, a fost adjudecată la diferență de doar un gol.

Cum a fost duminică, în Polivalentă!

Soveja – Pinola 1-6 (0-1)

Formații

Soveja: Băjenaru, Voicu, Gheț, Zamfir, Dudu, Dobrin, Țuțu, Ghenuche, Sorin Alexandrescu, Udriște, Ciobotaru, Raul Cioran.

Pinola: Staicu, David, Vlad, Bulancea, Ungureanu, Zaharia, Chifu, Costică Trifan

Evoluția scorului: 0-1, David; 0-2, Ungureanu, 0-3, autogol Ciobotaru; 0-4, David; 0-5, Chifu; 1-5,Ciobotaru; 1-6, Chifu.

Primul meci al sferturilor a fost complet diferit decât erau anticipările care o dădeau pe Soveja drept câștigătoare sigură, în fața unei formații care nu câștigase nici un meci în competiție. Care se arătase, totuși, productivă în mai multe întâlniri, foarte harnică, dar nu reușise decât un egal până în sferturi. Duminică, sovejenii au fost de nerecunoscut. Au primit un gol până la pauză, pe are îl puteau anula repede. Nu s-a întâmplat așa pentru că imediat după revenirea din pauză au mai încasat trei goluri, apoi încă unul și nu au mai avut forța să revină în joc. Au marcat la 1-5, Pinola a mai marcat o dată și a intrat în semifinale.

Bari Salon – Ediție de Vrancea 5-4 (4-1)

Formații

Bari Salon: Mogda, Bari, Olteanu, Ciolpan, Gogonel, Ionuț Toma, Cristea, Turcu.

Ediție de Vrancea: Florin Burlacu, Roman, Prună, Cosmin Burlacu, Vasile, Pîslaru, Adrian Trifan, Dumitrache, Găloiu, Grigoraș.

Evoluția scorului: 0-1, Irimia; 1-1; Turcu; 2-1, Turcu; 3-1, Olteanu; 4-1, Ciolpan; 4-2, Dumitrache; 4-3, Dumitrache; 4-4, 5-4, Turcu.

Partida a fost echilibrată și în teren și ca scor până spre finalul primei reprize, când Bari Salon a marcat de trei ori în câteva minute ducând scorul la 4-1, cât era la pauză. Ediție de Vrancea a recuperat spectaculos și a egalat la 4, dar Bari a luat conducerea prin golgheterul Sorin Turcu și s-a dus în semifinale!

Finanțe – Ing Trust 4-0 (1-0)

Formații

Finanțe: Sîrbu, Sima, Tuchiluș, Ciolan, Sorin Rusu, Ilaș, Tăbăcaru, Adrian Toma, Petroșel, Mălinaș, Călin, Liviu Rusu.

Ing Trust: Scăunaș, Atanasiu, Prescornițoiu, Roșca, Mușat, Despa, Muscalu, Crăciun, Lazăr.

Evoluția scorului: 1-0, Petroșel; 2-0, Petroșel; 3-0, Sorin Rusu; 4-0, Călin.

Ing Trust a vrut, dar n-a putut mai mult într-un joc în care Finanțele au adus în teren artileria grea și s-au impus limpede, cu 4-0.

Semifinalele vor fi duminică, 23 februarie, în Sala Polivalentă, conform tragerii la sorți, cu programul: ora 14:00, Prietenii Olti – Pinola; ora 15:00, Bari Salon – Finanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here