Șah – Juniorul Denis-Ionuț Pilă de la CSM Focșani 2007, locul I cu punctaj maxim la Cupa Logic 64 Brașov

0
47

În zilele de 8 și 9 februarie 2020, Clubul Sportiv Logic 64 Brașov în colaborare cu Colegiului Naţional Áprily Lajos Braşov, a organizat concursul de șah ,,Cupa Logic 64 Brașov”, ediția a X-a. Competiția a reunit șahiști seniori și juniori din mai multe orașe din țară, fiind structurată pe o grupă de seniori și juniori avansați respectiv o altă grupă ce a cuprins juniori de perspectivă, sub 12 ani.

La cea de a doua grupă au participat și doi jucători de la CSM Focșani 2007, aceștia obținând următoarele rezultate: Denis-Ionuț Pilă, locul 1 în clasamentul general cu 6 puncte obținute în 6 runde de joc; Bianca-Maria Beșleagă, locul 3 în clasamentul general dar și locul 1 în clasamentul întocmit pentru juniori U10, cu 5 puncte obținute în 6 runde de joc.

De asemenea și Yannis-Raphael Grecu, junior U12 legitimat la CSM Focșani 2007, a participat la concursul de șah pentru juniori ,,Trenta Pizza”, organizat în București de ACS Rozmarin și ACS Master Mind, obținând locul 2 în clasamentul final cu 6 puncte din 7 runde de joc.

Mihai Strîmbu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here