Minifotbal – Vineri seară s-au încheiat jocurile din grupe!

0
420

Săptămâna viitoare vor fi sferturile de finală, semifinalele și finalele

Vineri seară, au avut loc jocurile ultimei etape a grupelor Cupei Municipiului Adjud la minifotbal. Au jucat Stars cu Adif, Metcon cu Huruiești și Boghești cu FCM Adjud. La ora închiderii ediției noastre meciurile erau în desfășurare.

Joi seara, FCM Adjud a câștigat în fața Huruieștiului, scor, 2-1 (1-0), La Familia, a trecut de Outsiderii, scor, 3-2 (0-0), iar Ultimate a fost întrecută de Ballroom President cu 5-4 (1-2).

A fost o rundă a jocurilor echilibrate, cu mai puține goluri decât în serile precedente, dar cu spectacol agreabil în teren. În sferturile de finală, vor juca locul 1 din grupa A cu locul 2 din C, 2 din A cu 1 din C, 1 din B cu 2 din D și 1 din D, cu 2 din B. Clasamentele finale au fost stabilite după meciurile de aseară.

În grupa A au jucat Trotușul Ruginești, La Familia, Outsiderii Adjud, în grupa B, au evoluat FCM Homocea, Ultimate Team, Ballroom President, în grupa C s-au aflat Atlantic Adjud, Stars Adjud, Andif, iar din grupa D au făcut parte Metcon Adjud, FCM. Boghesti, FCM Adjud, FC Huruiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here