Handbal, Liga Națională – Înfrângere severă la Constanța!

0
123

HC Dobrogea Sud – CSM Focșani 2007 28-14 (14-9)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Rotaru, Popovici – 1 gol, Cozorici, Popa, Țuțu – 1, Hrimiuc – 1, Rață, Nuțu – 1, Marijanac – 5, Eros, Gramatic, Sladic – 3, Mănescu – 2.

HC Dobrogea Sud: Iancu, Malinovic – 4, Nistor – 2, Alexandru – 1, Chikovani – 9, Ilie- 1, Vasile, Csog – 2, Chiuffa – 1, Nikolic, Șandu – 4, Simovic, Susanu – 1, Mocanu – 3, Buricea, Hanndawy.

CSM Focșani 2007 a suferit o înfrângere severă joi, 14 februarie, la Constanța, în meciul disputat în etapa a 18-a a campionatului Ligii Naționale de handbal. După un debut de meci foarte bun, în care au condus cu 5-3, oaspeții au început să cedeze ușor, ușor, dar au menținut o distanță rezonabilă față de puternica formație gazdă, care a beneficiat și de trei erori importante de arbitraj care au favorizat-o. Dacă diferența de la pauză a fost prea mare în raport cu ceea ce s-a întâmplat pe teren, superioritatea constănțenilor nu a putut fi contestată. În partea a doua a meciului, formația oaspete a fost o palidă copie a celei care întrecea într-o manieră entuziasmantă, în tur, la Focșani pe Dobrogea Sud.

Pe fondul incapacității oaspeților de a sparge agresiva apărare a gazdelor, ca și al numeroaselor erori de transmitere a mingii și a marilor culoare pe care aceștia le-au lăsat în apărare, scorul a ajuns la 28-14. CSM 2007 a suferit o severă corecție! Dar pentru corecta judecare a ceea ce s-a întâmplat joi seara în meciul cu Dobrogea Sud, se cuvine spus că echipei Focșaniului i-au lipsit patru jucători de bază – Ragea, Miroiu, Mocanu și Pătru, ultimii trei accidentați în meciul de la Vaslui!

Miercuri, 19 februarie, în Sala Polivalentă, de la ora 18:30, CSM Focșani 2007 va juca restanța cu CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here