ULTIMA ORĂ! FOTO! Accidentul de pe bulevardul Unirii – Un minor a luat mașina mamei; imagini cu ce a rămas după accident

0
25454

Conform unui comunicat al IPJ Vrancea primit în urmă cu puțin timp, polițiștii rutieri desfășoară în acest moment activități în vederea identificării conducătorului auto. Din verificările efectuate, în urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat până la acest moment victime.

Potrivit unor surse, șoferul este un minor, care ar fi luat mașina mamei și ar fi plecat la plimbare. Polițiștii sunt la domiciliul familiei minorului, dar nu li se permite accesul.
Conform legii, pentru că nu au rezultat decât daune materiale, șoferul poate să se prezinte la poliție, în termen de 24 de ore de la producerea accidentului.

La acest moment, mașina a fost ridicată de pe trotuar și au fost curățate resturile. Geamul magazinului, treptele, gardul metalic și un stâlp de iluminat sunt distruse. Pe stradă și pe trotuarul unde s-a produs accidentul, se pot vedea semnele trasate de polițiști, care indică traseul mașinii.
Vom reveni cu informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here