VIDEO și FOTO! Misiuni ale pompierilor vrânceni: incendii pe zeci de hectare de vegetație, la Urechești și Biliești; 16 cartușe ridicate la Păunești

0
591

Ieri seară, 12 februarie, în jurul orei 18:50, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit în localitatea Bilieşti, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Echipajele au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22:10. În urma evenimentului au ars 30 ha de vegetație uscată şi stuf.
Un alt incendiu de vegetație uscată s-a produs ieri, în comuna Urecheşti. Pompierii militari în cooperare cu SVSU Urecheşti au acționat circa 2 ore, pentru stingerea incendiului care a afectat o suprafață de 3000 mp.
Tot ieri, echipa pirotehnică din cadrul ISU Vrancea, a executat o misiune în comuna Păuneşti, de unde s-au ridicat 16 cartuşe, calibru 7,92 mm. Muniţia a fost preluată şi transportată în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat, în vederea distrugerii.

Comunicat ISU Vrancea, 13 februarie 2020

video și foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here