GALERIE FOTO: Fotbal amical – Joc util pentru ambele formații!

0
383

* CSM Focșani 2007 – Metalul Buzău 3-1 (3-1)

Stadionul Milcovul, miercuri 12 februarie, teren bun, soare primăvăratic, vânt în rafale cu schimbări de direcție. Partida de pregătire dintre CSM Focșani 2007 și Metalul Buzău a început la ora 15:00.

Formații

CSM Focșani 2007, prima repriză: Apenciucesei – Săpunaru, Panaite, Munteanu, Stoica – Lazăr, Pădineanu,Stancu, Manu – Ciprian Petre, Predoiu

CSM Focșani 2007, a doua repriză: Horvat – Juncănaru, Bratu, Salaoru, Iftimie (75 Dragoș Oprea – Costin, Adăscăliței, Pencea, Taciuc – Zabun (88 Negoiță), Jurj.

Metalul Buzău: Toader – Rareș Oprea, Grăjdan, Nedelcu, Mihai, Manea, Tănase, Bardaș, Stoian, Zamfirescu. Rezerve: Crețu, Benga, Spătaru, Badea. Vișteanu, Dobre, Popescu.

Cele două formații de Liga a III-a, dar din serii diferite, au făcut un foarte reușit și util meci de pregătire, cu mai puțin de o lună înainte de începerea returului. A fost o dispută ca pentru puncte, în care jucătorii au dorit să arate că-și merită locul în echipă. Pentru suporterii Focșaniului a fost mai puțin important să vadă cum evoluează oaspeții, al căror joc le era cunoscut de pe când buzoienii și focșănenii erau colege de serie. De mare interes era de văzut cum se integrează nou veniții la CSM 2007 în partitura stabilită de antrenorul Alin Chița, aceeași ca și în toamnă, cu joc elaborat, dens, de predilecției cu ieșiri rapide din apărare și cu combinații ce destabilizează apărarea adversă. În prima repriză, cei 11 trimiși în teren au fost, ca joc, aproape de nivelul de la finalul returului, s-au apărat cu siguranță, au construit spectaculos și au finalizat de trei ori, dar au mai avut cel puțin tot atâtea ocazii de gol clare.

Scorul a fost deschis în minutul 10 de Lazăr după o fază la care au mai contribuit Pădineanu și Petre. Puștiul venit de la Dinamo a întors un adversar în mijlocul careului și a șutat imparabil! 1-0! În minutul 18:00, minge centrată de Petre a fost dusă de vânt pe transversală iar un minut mai târziu, Stancu, rămas singur la 7 metri, a trimis mingea pe lângă poarta lui Toader. În minutul 27, însă, după o recuperare la marginea careului Petre a șutat simplu și portarul buzoian a rămas fără replică: 2-0! Trei minute mai târziu, după o cursă a lui Lazăr, urmată de centrare, Predoiu a înscris din apropiere și a făcut 3-0, scor în acord cu ceea ce se întâmplase pe teren până atunci. În minutul 41, gazdele au pierdut mingea în terenul adversarilor care au contraatacat tăios, Stoian a rămas în față doar cu Apenciucesei și a șutat de la 16 metri în dreapta portarului CSM 2007, sus aproape de vinclu și scorul s-a făcut 3-1.

În partea doua a întâlnirii, la CSM Focșani 2007 a intrat o nouă echipă. Oaspeții și-au creat mai multe situații din care ar fi putut marca, însă repriza s-a încheiat cu 0-0, iar meciul cu 3-1. Diferența dintre evoluțiile celor două garnituri ale Focșaniului au făcut-o Pădineanu, la mijloc, și Ciprian Petre, în atac.

Sâmbătă, de la ora 14:00, CSM 2007 va juca la București cu Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here