Handbal, Liga Națională – Meci greu, dar oaspeții pot scoate un rezultat bun!

0
178

* HC Dobrogea Sud – CSM Focșani 2007 joi, 13 februarie, ora 17:00 transmis pe TVR2

Handbaliștii focșăneni vor avea mâine, 13 februarie, un joc foarte greu, la Constanța, cu HC Dobrogea Sud, în etapa a 18-a a campionatului Ligii Naționale. În Sala Polivalentă i-au mai învins pe constănțeni, dar niciodată în deplasare! Dacă în alte ediții de campionat victoria putea avea importanță doar pentru palmares, de această dată oaspeții au mare nevoie să ia măcar un punct, dacă nu pe toate trei pentru a rămâne aproape de locurile 7 și 8! Adică în zona din care se pot bate pentru intrarea în play-off la final de sezon regulat! Începe să devină tot mai greu, pentru că formația focșăneană a pierdut puncte importante cu formații mai slab clasate iar acum este obligată să recupereze în partide cu forțe al handbalului din România, așa cum este Dobrogea Sud.

În tur, la Focșani, gazdele s-au impus cu 23-20 după o evoluție entuziasmantă, în condițiile în care aveau tot lotul valid. Pentru jocul de mâine, antrenorul oaspeților, Dalibor Cutura, fostul echipier al Constanței, are, însă mari probleme de efectiv. Sunt indisponibili Marius Ragea, Valentin Pătru, Mihăiță Miroiu, Valentin Mocanu. Mai mult de jumătate de echipă, toți, jucători de bază! Are variante de schimb, jucători de bună calitate care au ocazia să arate ce pot într-o confruntare grea în care ei, ca handbaliști, ca și echipa lor nu au nimic de pierdut! Constănțenii sunt pe val, au bătut pe Dinamo pe teren propriu și Făgărașul în deplasare, au urcat în clasament și sunt la 8 puncte de primul loc al play-out-ului. Au cam scăpat de griji, dar nu înseamnă că nu vor juca la victorie. Dacă, totuși, în evoluția lor va exista o oarecare relaxare, focșănenii ar putea profita și obține mai mut decât ar indica valoarea din acest moment a celor două formații.

Meciul va fi condus de Ninel Costache, din București, Andrei Vasile, din Prahova. Observarea va fi asigurată de Valter Dăncescu, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here