GALERIE FOTO: Minifotbal, Cupa Adrian Olteanu pentru old-boys – Prietenii Olti au câștigat prima fază a competiției!

0
288

* În derbiul ultimei etape, joc de mare spectacol: Finanțe – Prietenii Olti 2-3

Cupa Adrian Olteanu la minifotbal pentru old-boys și-a consumat meciurile ultimei etape a primei faze duminică, 9 februarie, în Sala Polivalentă, începând cu ora 14:00. Toate jocurile programate puteau avea, prin rezultate, influențe asupra poziției echipelor în clasamentul de dinainte play-off-ului. Și, în consecință, asupra culoarului pe care acestea îl puteau avea până la dorita câștigare a trofeului. Primele două meciuri erau decisive pentru stabilirea primelor patru clasate. O victorie a Sovejei în meciul cu Ing Trust coroborată cu un egal între Finanțe și Prieteni i-ar fi favorizat pe sovejeni care ar fi terminat pe primul loc. O înfrângere a Sovejei, ar fi adus pe locul al patrulea Vrancea Media. Iar o victoria a uneia dintre Finanțe și Prieteni ar fi dus învingătoare în postura de câștigătoare a primei faze. Astfel de calcule au fost făcute, cu siguranță, de fiecare dintre competitoare iar acest lucru s-a văzut în maniera în care au jucat!

Cum a fost!

Ing Tust – Soveja 2-3

Formații

Ing Trust: Scăunaș, Atanasiu, Roșca, Dogaru, Muscalu, Despa, Lazăr, Mușat, Crăciun, Prescornițoiu.

Soveja: Băjenaru, Voicu, Paul Cioran, Raul Cioran, Sorin Alexandrescu, Țuțui, Zamfir, Dudu, Dobrin, Ciobotaru.

Evoluția scorului: 1-0, Muscalu; 1-1, Zamfir; 2-1, Muscalu; 2-2, Zamfir; 2-3, Zamfir.

Mereu surprinzătoarea și generoasa la efort Ing Trust, care pornea cu șansa a doua, a fost aproape să obțină cel puțin un egal, meritat, de altfel. A condus cu 1-0 și 2-1, a fost egalată la 2, apoi a primit golul al treilea foarte aproape de final, dar a arătat că a respectat spiritul de fair-play care a caracterizat viața de fotbalist a lui Adrian Olteanu, cel a cărui memorie este onorată prin Cupă. Ing Trust și-a jucat șansa la victorie până la terminarea meciului. A avut, însă în față o echipă a Sovejei mai puțin eficientă decât în anterioarele întâlniri, însă cu un Zamfir în zi de gol! Soveja a terminat pe locul al doilea, cu 11 puncte.

Finanțe- Prietenii Olti 2-3

Finanțe: Sîrbu, Toma, Ilaș, Mălinaș, Sorin Rusu, Liviu Rusu, Petroșel, Gîrboiu, Sima, Tăbăcaru, Tuchiluș, Călin, Ciolan.

Prietenii Olti: Leu – Enachi, Dăniță, Boroș, Cosmin Petrea, Ungureanu, Costea, Bunică, Popescu, Dumitru, Olaru.

Evoluția scorului: 0-1, Ungureanu; 1-1, Ilaș; 2-1, Ilaș; 2-2, Bunică; 2-3, Popescu; 3-3, Mălinaș; 3-4, Costea.

Meciul derbi al etapei de duminică a opus Finanțelor puternica formație a Prietenilor Olti, în care au evoluat câțiva foști fotbaliști foarte buni și care au arătat și la minifotbal calitățile cu care s-au remarcat pe terenul mare. Este adevărat că și la Finanțe au evoluat Toma, Ilaș, Mălinaș, Sîrbu, foști fotbaliști focșăneni care nu mai au nevoie de prezentare. Cele două formații au etalat un minifotbal peste tot ce a fost jucat până acum în competiție. Iar evoluția scorului a balansat pe rând în favoarea fiecărei echipe. Cei care au marcat foarte aproape de terminarea întâlnirii au Prietenii Olti care au câștigat cu 3-2 și s-au clasat pe primul loc.

Vrancea Media a dispus de Pinola cu 12-4.

Clasament: 1 – Prietenii Olti – 13 puncte; 2. Soveja – 11 puncte; 3. Finanțe – 10 puncte; 4. Bari Salon – 10 puncte; 5. Vrancea Media – 9 puncte; 6. Ing Trust – 5 puncte; 7. Pinola – zero puncte.

În prima etapă a play-off-ului, Prietenii Olti vor sta pentru că nu au adversari, Soveja va întâlni Pinola, Finanțele vor juca în compania Ing Trust iar Bari Salon va avea ca adversară Vrancea Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here