Alcoolemii record pe drumurile din Vrancea! Polițiștii au întocmit dosare penale

0
196

La data de 28 ianuarie a.c., ora 06.41, polițiștii din Nănești au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat din municipiul Galați, despre faptul că acesta ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, fără victime, pe raza localității Vulturu. Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au depistat apelantul, cât și conducătorul celuilalt autoturism, un bărbat de 46 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, a rezultat faptul că bărbatul de 46 de ani, nu este posesor de permis de conducere, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 februarie a.c., ora 12.15, polițiștii din Ploscuțeni, au depistat un autoturism pe DJ 252, condus de un tânăr de 23 de ani, din localitate. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 9 februarie a.c., ora 08.00, polițiștii din Tulnici au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 1.16mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 februarie a.c., ora 07.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 56 de ani, din orașul Odobești. În urma testării cu aparatul alcooltest, aparatul a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 februarie a.c., 08.35, un polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85 în localitatea Haret, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 februarie a.c., ora 06.20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat în trafic un bărbat de 60 de ani, din comuna Tănăsoaia, în timp ce conducea un autoturism pe DC 8, având o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 10 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here