GALERIE FOTO: Fotbal – Seniorii Focșaniului au încheiat cantonamentul de la Băile Govora!

0
474

* De luni, 10 februarie, pregătirea va fi continuată pe stadionul Milcovul

Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 a revenit aseară din cantonamentul de la Băile Govora pe care l-au început luni, 27 ianuarie. ”A fost un cantonament bun, care s-a încheiat fără probleme de sănătate, cu excepția câtorva jucători care au răcit, dar nu a fost nimic grav”, mi-a spus directorul sportiv Nicuță Oprea. La lot – și la pregătirea de la Govora, a revenit și talentatul fundaș central Bogdan Panaite, care a fost suspectat de afecțiuni ce i-ar fi pus sub semnul întrebării continuarea activității fotbalistice. Investigațiile făcute la specialiști au arătat că Bogdan este bun pentru efort și, în consecință pentru fotbal.

Pentru cei care îl știu pe Bobo de când era juniori mic și l-au văzut crescând spectaculos ca valoare fotbalistică de când a fost inclus în lotul de seniori când CSM 2007 a promovat în Liga a III-a, apoi confirmând așteptările, este cu siguranță un motiv de bucurie! Revenind la cantonament, este de spus că antrenorul principal Alin Chița și colaboratorii săi din staff-ul tehnic, ca și lotul de jucători, au lucrat intens și cu folos, atât pentru pregătirea fizică, dar și cu mingea, inclusiv într-un amical, câștigat cu 2-1, în compania liderului Superligii Vâlcea, Minerul Costești.

Imaginile din cantonament pe care le-am primit de la directorul sportiv Nicuță Oprea vorbesc despre o atmosferă de lucru foarte bună, despre implicarea fotbaliștilor în toate fazele programului de pregătire și ale căror rezultate vor putea fi văzute în meciurile de pregătire și mai cu seamă în cele oficiale când totul este pe puncte. Și pe poziții în clasament! Despre cum a fost în cantonament vorbește și imaginea în care staff-ul tehnic și colegii i-au urat lui Dănuț Munteanu ”La mulți ani”, sărbătorindu-l de ziua lui, are a fost la 6 februarie, când a împlinit 23 de ani. La mulți ani, și de la Monitorul de Vrancea, Dănuț Munteanu!

Reveniți acasă, fotbaliștii seniori ai Focșaniului vor continua antrenamentele pe stadionul Milcovul ca și jocurile de pregătire, al căror program urmează să fie comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here