Vrâncenii, invitați să-și ridice carnetele de muncă de la ITM!

0
6886

Carnetul de muncă, completat până la data de 31.12.2010, este un document personal și oficial al titularului, deoarece atestă activitatea desfășurată, durata acesteia, salariul, vechimea în meserie, specialitate, respectiv vechimea totală în muncă până la data de 31.12.2010. Prezentarea acestuia, în original, este obligatorie la casele județene de pensii, la agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă, etc. în vederea deschiderii drepturilor la pensie, indemnizație de șomaj, etc.

La I.T.M. Vrancea au mai rămas în condiții optime de pastrare, un numar de 18587 de carnete de muncă închise și neridicate de către titulari anterior datei de 31.12.2010.

Facem apel, încă o dată, la titularii carnetelor de munca neridicate să se prezinte cu cartea de identitate la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea, din strada D. Cantemir nr. 10, Luni, Marți, Miercuri, Joi între orele 8.00 – 16.30, și Vineri 8.00 – 14.00, pentru a intra în posesia carnetelor de muncă, având în vedere importanța acestui act oficial cu care se probează vechimea în muncă până la data de 31.12.2010.

În situații excepționale în care titularul nu se poate prezenta personal pentru înmânarea carnetului de muncă, acesta poate împuternici o altă persoana cu procura notarială specială, caz în care va prezenta copia buletinului propriu și cea a buletinului titularului.

Eliza Botezatu, Inspector sef

Comunicat de presă, Inspectoratul Teritorial de Munca Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here