Judecătoarea Daniela Cimpoeru, fost preşedinte al Judecătoriei Panciu, exclusă din magistratură

0
3048

Judecătoarea Daniela Cimpoeru, fost preşedinte al Judecătoriei Panciu, care în prezent îşi desfăşoară activitatea la aceeaşi instanţă, a fost exclusă din magistratură. Decizia a fost luată ieri de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii.

Admite în parte acţiunea disciplinară exercitată de reclamanta Inspecţia Judiciară împotriva doamnei Cimpoeru Daniela – judecător în cadrul Judecătoriei Panciu.

În baza art.100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cu majoritate, aplică doamnei Cimpoeru Daniela – judecător în cadrul Judecătoriei Panciu, sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură pentru săvârşirea abaterilor disciplinare prevăzute de art.99 lit.c, art 99, lit. h) teza a II-a din acelaşi act normativ. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Competul de 5 judecători al Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Respinge acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva doamnei Cimpoeru Daniela – judecător în cadrul Judecătoriei Panciu pentru săvârşirea abaterii disciplinare pregăzute de art 99 lit m) din Legea nr. 303/2004, ca neîntemeiată.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Competul de 5 judecători al Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, se arată în hotărârea Secţiei pentru judecători în materie disciplinară. Judecătoarea a mai fost sancţionată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here