ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO: Marian Oprişan, reconfirmat astăzi preşedinte al PSD Vrancea; au fost aleși și șase vicepreședinți

0
3612

Marian Oprişan a fost reales, astăzi, cu unanimitate de voturi, preşedinte al PSD Vrancea, în cadrul conferinţei organizaţiei social democrate, care a avut loc la Sala Balada. De altfel, Oprișan a fost singura persoană care a candidat pentru această funcție, ceea ce l-a determinat pe acesta să întrebe participanții la conferință dacă mai dorește cineva să candideze, însă întrebarea sa a rămas fără răspuns. Prezentarea candidaturii pentru funcția de președinte a fost făcută de deputatul Angel Tîlvăr.
În funcţia de vicepreşedinţi au fost aleşi Angel Tîlvăr, Victor Roman, Nicușor Halici, Bogdan Matişan, Rodica Boboc şi Vasile Melinte. În funcţia de secretar general a fost reales Dragoş Bîrlădeanu, iar în cea de trezorier a fost realeasă Claudia Ionescu. Tot în cadrul conferinţei de astăzi au fost aleşi membrii Consiliului Judeţean, ai Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală şi ai Comisiei de Control Financiar. Plenul Conferinţei extraordinare a ales şi membrii Comitetului Executiv al PSD Vrancea şi ai Biroului Permanent Judeţean al PSD Vrancea şi a desemnat reprezentanţii care vor participa la Congresul Extraordinar al PSD. La lucrările conferinţei judeţene a PSD a participat, în calitate de invitat, Ionel Cel Mare (ALDE), care l-a felicitat pe Marian Oprişan pentru realegerea în funcţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here