Crama Beciul Domnesc de la Odobești a fost transformată într-un centru turistic de Vincon Vrancea. Cel mai mare producător de vinuri din Vrancea, Vincon, a realizat o sală de degustare modernă și spații de cazare la Beciul Domnesc. Investiția a fost realizată după un proiect realizat de un arhitect spaniol care pune în valoare arhitectura edificiului istoric. Proiectul realizat de Vincon este un omagiu adus tradiției milenare a culturii viței de vie din Vrancea, în zonă urmând să fie amenajat și un muzeu. Practic, Vincon a păstrat intactă pivnița istorică unde este adăpostită vinoteca profesională a companiei iar restul clădirilor au fost refăcute. Este asigurată o zonă de degustare a vinurilor dar sunt și spații de cazare pentru turiștii care vor să viziteze Beciul Domnesc. Planurile pentru investiția de la Beciul Domnesc au fost anunțate de conducerea Vincon încă din 2007, care estima la acel moment că va avea nevoie de doi ani pentru realizarea lucrărilor. Însă doar procedura de avizare de la Ministerul Culturii a durat aproape doi ani, Beciul Domnesc fiind o clădire monument istoric din patrimoniul UNESCO. „Avem multe solicitări pentru vizite la Beciul Domnesc, din partea ambasadelor, a partenerilor străini, unde să realizăm degustări de vinuri, care ne-au convins să investim în realizarea unui centru turistic”, declara Luchi Georgescu, acționarul majoritat de la Vincon, în 2007, la prezentarea intenției de realizare a centrului turistic.
Beciul Domnesc datează din timpul domniei lui Ștefan cel Mare și renovat în 1834-1839, în perioada domniei lui Mihail Sturdza. Pivnița a fost consolidată cu piatră ponce de pe Milcov, cu rol de reglare a umidității și temperaturii din interior care este, tot timpul, de 12 grade Celsius, devenind un loc ideal pentru învechirea vinului în butoaie de stejar și în sticle. „Peste 100000 de sticle de vin, a căror vechime datează încă din 1949 şi până în prezent, aşteaptă în tăcere ca praful aşternut în roba fină să le ofere protecţia necesară pentru a evolua încet dar sigur începând cu primii ani de viaţă, continuant apoi cu copilăria, maturitatea şi senectutea, devenind astfel respectabilii seniori ai vinurilor româneşti. Gustând un vin din această cramă, simţi că devii o mică parte din istorie, din miracolul care a contribuit la transformarea unui vin într-o capodoperă”, se arată în prezentarea cramei Beciul Domnesc.