Femeie din Măicăneşti TÂLHĂRITĂ pe o stradă din Focşani

0
725

Doi tineri, unul de 19 ani şi celălalt de 16 ani, care la finele lunii trecute au tâlhărit o femeie, în Focşani, au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv ieri, la aproape două săptămâni de la comiterea faptei.

Conform informaţiilor primite de la poliţişti, sesizarea a fost făcută în seara zilei de 26 ianuarie a.c., victima fiind o femeie de 58 de ani, din comuna Măicăneşti. Prin acte de violenţă, tinerii i-au smuls femeii geanta în care avea documente, obiecte personale şi o sumă de bani. ,,La data de 26 ianuarie a.c., ora 20.31, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani, au fost sesizați de o femeie de 58 de ani, din comuna Măicănești, sat Rîmniceni, cu privire la faptul că în jurul orei 20.10, în timp ce se deplasa pe strada Maior Gheorghe Pastia, din municipiul Focșani, o persoană necunoscută i-ar fi sustras poșeta în care avea documente, obiecte personale și o sumă de bani.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Focșani, la data 5 februarie a.c., a fost depistat un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Câmpineanca și un tânăr de 19 ani, domiciliat în orașul Odobești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Față de cei doi tineri, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, au transmis poliţiştii.

Ieri, cei doi băieţi au fost prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă şi au primit mandate pentru câte 30 de zile. Decizia poate fi contestată de inculpaţi. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B (…) M (…) C (…), pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06 februarie 2020 şi până la data de 06 martie 2020, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P (…) D (…) A (…) , pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06 februarie 2020 şi până la data de 06 martie 2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă (…). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi de la comunicare pentru procuror”, se arată în hotărârea instanţei de judecată.

Sursa foto: bit tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here