ULTIMA ORĂ! UPDATE ora 13:00! Intervenții de ultimă oră, ale ISU și SVSU Vrancea, în Focșani și în alte șapte localități din județ

0
1853

Actualizare info I din 06 februarie a.c., interval orar 09:00 -11:00
Ora 09:01 – intervenţie degajare burlan în municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 09:04 – – intervenţie degajare elemente de acoperiş în municipiul Focşani, cartier Mândreşti. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 09:34 – – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe strada Dinicu Golescu din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 10:00 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe strada Republicii din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 10:16 – intervenţie degajare elemente de acoperiş la Centrul „Elena Doamna” de pe strada Cuza Vodă din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 10:42 – – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe strada Republicii din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 10:49 – intervenție degajare placă azbest pe B-dul Unirii din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Reactualizare informare SDEE Muntenia Nord, la ora 10:00, 22 de localităţi din judetul Vrancea şi 4.998 consumatori, nu sunt alimentaţi cu energie electrică

UPDATE ISU Vrancea, ora 13:00

Reactualizare informare SDEE Muntenia Nord, la ora 11:30, 16 localităţi din județul Vrancea şi 3496 consumatori, nu sunt alimentaţi cu energie electrică

Intervenţii S.V.S.U. în data de 05 februarie  În urma informaţiilor primite de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (S.V.S.U.) din judeţ, s-a intervenit astfel:

SVSU Focşani – a intervenit, în data de 5 februarie, pe B-dul București pentru degajarea a doi copaci căzuți. Totodată, a participat la alte șapte intervenții în sprijinul I.S.U Vrancea.
SVSU Păulești – a intervenit în satul Hăulișca pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș, căzute pe DC 71.
SVSU Petrești – a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe str. Tudor Arghezi din satul Petrești.
SVSU Țifești – a intervenit la Școala Bătinești pentru degajarea unui copac căzut pe firele electrice; în satul Sârbi pentru îndepărtarea a patru stâlpi căzuți pe drum; a unui stâlp căzut în Șușița; pentru îndepărtarea plăcilor de policarbonat din trei stații de autobuz.
SVSU Vânători – a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe str. Crângului din satul Vânători.

Comunicat ISU Vrancea, 6 februarie 2020

foto: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here