ULTIMA ORĂ! 34 de localități fără curent electric; o conductă de gaze s-a spart azi-noapte în Focșani

0
2616

Conform informării S.D.E.E. Muntenia Nord, la 06 februarie, ora 05:00, 34 de localităţi din judetul Vrancea şi 10.003 consumatori nu erau alimentaţi cu energie electrică. Situaţia este în dinamică.

Intervenții ale pompierilor în data de 5 februarie:

– ora16:02 – două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o automacara, pentru degajarea unui arbore căzut pe un autoturism aflat pe str. D. Cantemir din municipiul Focşani;
– ora 16:15 – ora16:02 – un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit, cu autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime, pentru înlăturarea unor plăci de azbociment desprinse de pe acoperişul unui bloc de pe str. Mare a Unirii din municipiul Focşani;
– ora 16:45 – un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu a intervenit, pe DN 2L Tişiţa-Panciu, pentru înlăturarea unui arbore căzut pe carosabil care îngreuna circulaţia;
– ora 16:55 – un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit, cu autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime, pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism în cartierul Bahne – zona Grădiniţa nr.16
– ora 17:55 – un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit pe str. Contemporanului din municipiul Focşani, pentru înlăturarea unui element de acoperiş desprins.

– Ora ora 18:25 – intervenţie degajare arbore căzut pe carosabil în municipiul Focşani , str. Pictor Grigorescu. A intervenit din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi trei subofiţeri.
– Ora 18:45 – intervenţie degajare arbore căzut pe carosabil pe str. Aleea Florilor din municipiul Focşani. A intervenit din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi trei subofiţeri.
– Ora 19:14 – intervenţie degajare panou publicitar desprins de vânt în Cerdac, comuna Goleşti. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 19: 25 – intervenţie pentru îndepărtarea unui element de acoperiş deprins de pe sediul unei societăţi situate pe str. Anghel Saligny din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

– Ora 20:50 – intervenţie degajare elemente de acoperiş căzute pe un autoturism aflat în zona Primăriei din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 21:05 – intervenție degajare elemente de acoperiș pe str. Popa Șapcă din municpiul Focșani A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 21: 10 – intervenție degajare arbore care pune în pericol o locuință în comuna Bolotești, sat Găgești. A intervenit Stația de Pompieri Vidra cu o autospecială de primă intervenție și comandă și SVSU Bolotești.
– Ora 21: 15 – Intervenție degajare elemente de acoperiș, pe bulevardul Brăilei, în municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.
– Ora 21: 20 – intervenție degajare arbore care se sprijină pe firele de energie electrică în comuna Țifești, sat Bătinești. A intervenit SVSU Țifești.
– Ora 21:40 – intervenție degajare elemente de acoperiș pe strada Panduri în municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de primă intervenție și comandă.
– Ora 22:00 – intervenție degajare arbore care se sprijină pe țeava de gaze pe strada Albinei din municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de intervenție și salvare de la înățime.

– Ora 22:15 – Intervenție degajare creangă care pune în pericol siguranța trecătorilor, pe strada D. Cantemir în municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.
– Ora 23:25 – Intervenţie asigurare zonă, conductă de distribuţie a gazelor spartă, pe strada C. Voda ( zona Centrul „Elena Doamna”) în municipiul Focşani. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Focşani cu o autospeciala de stingere cu apă şi spumă.
– Ora 23:35 – Intervenţie degajare arbore care îngreunează circulaţia pe strada Fundătura Teilor în oraş Panciu. A intervenit Staţia de Pompieri Panciu cu un echipaj.

Sursa: ISU Vrancea

Din cauza ninsorii si a viscolului puternic ce a redus vizibilitatea sub 50 m, azi noapte s-a luat decizia închiderii circulației rutiere pe DN23B între Măicănești și Ciorăști, județul Vrancea. Drumul a fost redeschis în această dimineață.

Traficul pe tronsonul de drum DN 2D, între localitatea Greșu, județul Vrancea și localitatea Ojdula, județul Covasna, care fusese închis aseară din cauza unor arbori căzuți pe carosabil pe raza județului Covasna, a fost reluat după aproximativ două ore. Partea carosabilă de pe DN 2 D a fost degajată, traficul desfășurându-se sub supravegherea unui echipaj al Inspectoratului Județean de Poliție Covasna.

Sursa foto: national.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here