Premii ale elevilor geografi din județul Vrancea

0
368

Elevi din patru școli vrâncene au participat sâmbătă, 1 februarie 2020, la cea de a XXIV-a ediție a Concursului Național Interdisciplinar „La Școala cu Ceas”, disciplinele geografie şi istorie pentru elevii claselor a V-a – a VIII-a, concurs organizat de Școala Gimnazială „Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea.

La această ediție au fost înscriși, la disciplina geografie, 740 de elevi de gimnaziu din 26 de județe, atrași de subiectele interesante, clare, concrete, elaborate la nivel de olimpiadă, cu hărți și imagini color, de corectitudinea și seriozitatea desfășurării probelor. Festivitatea de premiere a avut loc în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea. Elevii au fost răsplătiți pentru rezultatele obținute cu medalii și diplome. Anul acesta, Cupa Școlii „Take Ionescu”- Premiul Special al Concursului, la clasa a V-a, a fost obținut de elevul Matei Mihai de la Școala Gimnazială „Anghel Saligny” Focșani. Alături de acesta, au mai fost obținute premii de către elevi ai aceleiași școli, după cum urmează: 2 Premii I, 2 Premii II, 4 Premii III și 2 Mențiuni. De asemenea, rezultate deosebite au fost obținute si de elevii de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Gugești, aceștia obținând un Premiu I, 3 Premii II, 3 Premii III și 5 Mențiuni. De la Școala Gimnazială Jariștea, doi elevi de la clasa a V-a au obținut un Premiu III și o Mențiune, iar de la Școala Gimnazială Vârteșcoiu a fost obținută o Mențiune la clasa a VI a.

Îi felicităm pe elevii premiați și pe cadrele didacțice care s-au implicat în pregătirea lor, dna prof. Nicoleta Turturică de la Școala Gimnazială „Anghel Saligny” Focșani și pe dnul prof. Ovidiu Allen Vasile de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Gugești .

(Informații oferite de inspectorul școlar pentru geografie al I.S.J. Vrancea, prof. Elena Pătrunjel, căreia îi mulțumim).

 

Sursa text și foto: Facebook/Inspectoratul Școlar Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here