Priyanka Chopra, în negocieri pentru a juca în cel de-al IV-lea film „Matrix”

0
125

Actriţa indiană Priyanka Chopra se află în negocieri pentru a se alătura distribuţiei celui de-al patrulea film din saga „Matrix”, potrivit publicaţiei de specialitate Variety citată de EFE. Priyanka Chopra Jonas, numele ei complet după căsătoria sa din 2018 cu Nick Jonas component al grupului Jonas Brothers, a fost aleasă Miss World în anul 2000. Ulterior a făcut primii paşi în televiziune şi cinematografie şi a venit în 2015 la Hollywood pentru a juca în serialul „Quantico” difuzat de ABC.

Ea a mai jucat în filmele „Baywatch” (2017) şi „Isn’t It Romantic” (2019) iar pe viitor vizează o colaborare la serialul „Citadel” difuzat de Amazon şi la un film realizat de Netflix, intitulat „We Can Be Heroes”, în regia lui Robert Rodríguez.

Dacă actriţa indiană va ajunge până la urmă la un acord, ea se va alătura distribuţiei celui de-al 4-lea film „Matrix”, condusă de Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss, care îşi vor relua rolurile lui Neo şi, respectiv, Trinity. Sunt de asemenea confirmaţi actorii Neil Patrick Harris şi Yahya Abdul-Mateen II pentru acest film, care va fi o continuare la celebra trilogie „The Matrix” (1999), „The Matrix Reloaded” şi „The Matrix Revolutions” (ambele din 2003).

Lana Wachowski, care a creat această lume tehnologică distopică împreună cu sora sa Lilly Wachowski, va scrie şi va regiza noul film pentru studioul Warner Bros.

„Nu ne putem stăpâni emoţia de a intra din nou în universul ‘The Matrix’ alături de Lana Wachowski”, declara în august publicaţiei Variety preşedintele Warner Bros., Toby Emmerich, anunţând realizarea unui nou film. „Lana este o vizionară, o cineastă deosebită şi originală, suntem încântaţi că va scrie, va regiza şi va produce acest nou capitol din universul Matrix”, asigurase el.

Trilogia „Matrix” a avut încasări în întreaga lume de 1,633 miliarde de dolari. Primul „The Matrix” a stârnit senzaţie prin combinaţia de efecte speciale cu reflecţiile filosofice asupra fiinţei umane şi progresele tehnologiei. „The Matrix” a fost recompensat cu patru premii Oscar şi a fost inclus în arhivele Bibliotecii Congresului Statelor Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here