Dăm startul înscrierilor la Shakespeare School Essay Competition – ediţia #12!

0
102

Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs Național de creație în Limba Engleză – revine în forță în acest an!
Asociația Shakespeare School pentru Educație dă startul unei noi întreceri menite să vă pună la încercare creativitatea și originalitatea! Este vorba despre Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs Național de Eseuri în Limba Engleză, cu participare gratuită, dedicat elevilor de gimnaziu și liceu din toată țară.
Concursul, aflat la cea de-a XII-a ediție, se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionați de limba engleză, anul trecut fiind înscrise peste 4.400 de eseuri din toate județele țării.
Dacă ai între 11 și 19 ani, ești pasionat de limba engleză, o vorbești fluent, ești creativ și stăpânești bine arta argumentării, te așteptăm să-ți demonstrezi măiestria în cadrul Shakespeare School Essay Competition – ediția a XII-a!
Tema concursului: La ediția din 2020, participanții sunt provocați să scrie un eseu original, în limba engleză, cu titlul „Imagine a world where teachers are replaced by A.I.” („Imaginează-ți o lume în care profesorii sunt înlocuiți de inteligența artificială”).
Participanții își pot înscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competiției, într-una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani. Termenul limită de înscriere în concurs este 27 martie 2020.

Concursul oferă celor 30 de finaliști premii în valoare de peste 5.000 de euro, constând în 2 tabere de limba engleză în Marea Britanie (pentru marele câștigător al fiecăreia dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-19 ani), cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărți, dicționare, rechizite și multe alte suprize.
În plus, toți cei care intră în concursul național de creație în limba engleză vor primi o diplomă de participare, pe care o pot folosi pentru a-și completa portofoliul educațional.
Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale și creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câștigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri live, în limba engleză, cu finaliștii.

Premii și distincții pentru profesori, pentru susținerea și îndrumarea oferită participanților la competiție. Profesorul cu cei mai mulți concurenți înscriși va participa gratuit, ca însoțitor de grup, la o tabără în Marea Britanie.
Toți profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum 10 participanți la Shakespeare School Essay Competition 2020, vor primi un “Certificat de Merit” din partea centrului nostru.Trofeul Excelenței – Județul cu cel mai mare număr de participanți la competiție va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.
Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 8 iunie 2020 la București.
Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Proiectul își propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovație, originalitatea și să motiveze tinerii să își perfecționeze limba engleză, oferindu-le totodată șansa unei experiențe unice, într-o tabără internațională de studiu. Mai multe detalii despre temă, regulament și înscriere pe www.shakespeare-school.ro.
Shakespeare School Essay Competition este un proiect național, cu participare GRATUITĂ, deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 19 ani (clasele V-VIII și IX-XII). Concursul este organizat de Asociația Shakespeare School pentru Educație, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, și se adresează tuturor elevilor din România, pasionați de limba engleză și cu real talent la scris.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here