GALERIE FOTO: Fotbal – Astăzi, echipa de seniori a Focșaniului va pleca la Govora!

0
483
  • A fost definitivat lotul de 24 de jucători ce pleacă în cantonament, în urma amicalului de sâmbătă, cu Victoria Gugești

Echipa de seniori a CSM Focșani 2007 a terminat prima săptămână de pregătire la Focșani sâmbătă, 25 ianuarie, când a fost definitivat și lotul care pleacă astăzi, 27 ianuarie, în cantonamentul de la Băile Govora. Înainte de a decide pe cine va conta în returul campionatului, antrenorul Alin Chița a asistat – și a condus de pe margine, o echipă în care au evoluat toți jucătorii nou veniți, care a întâlnit pe Victoria Gugești sâmbătă, pe terenul 2 al stadionului Milcovul.

CSM 2007 a intrat pe teren cu formația: Horvat – Munteanu, Bratu, Juncănaru, Alin Lazăr, Stancu, Salaoru, Adăscăliței, Badiu, Ibrian, Zabun. Au mai intrat Predoiu, Ciocoi, Alexandru Apenciucesei, Oprea, Gurgurov.

Victoria Gugești, antrenată de Octavian Bucătaru, a avut în primii 11 pe Gabriel Lazăr, Petrescu, Cosmin Milea, Grama, Claudiu Mihai, Dorinel Popa, Marian Milea, Marius Sandu, Mihăilă, Vasile Bălosu, Dănuț Apenciucesei. Din lotul Victoriei au mai făcut parte Galavan, Teodorescu, Manta, Andrei Sandu, Roșu, Iftimie, Gurău, Cuciuc, Burlacu, George Petculescu.

Jocul a fost echilibrat în prima repriză în care nici una dintre echipe nu și-a creat vreo ocazie de gol. Partea a doua a întâlnirii, în caré antrenorii au făcut multe schimbări, a fost câștigată net de focșăneni care au marcat de trei ori prin Stancu, Zăbun și Juncănaru, în urma unor combinații care i-au lăsat pe marcatori, practic, doar cu Gabriel Lazăr în față.

Despre Victoria Gugești, care a fost urmărită la joc și de primarul Vasile Vatră, doar că are potențial pentru a câștiga Superliga Vrancei, cu cei șapte jucători care au jucat pentru Focșani și care îi dau un bun grad de omogenitate, dar și cu celilați jucători ce ppt da consistență unei echipe cu mare tradiție în fotbalul vrâncean.

La CSM 2007, în afara celor ce știam despre Salaoru, Munteanu, Adăscăliței, Predoiu ori Salaoru, a fost de remarcat siguranța în joc a lui Bratu, fundaș puternic și cu viziune în joc, vivacitatea și tehnica lui Alin Lazăr, prestația bună a lui Stancu și Juncănaru ca și a lui Zabun, un vârf care s-a zbătut foarte mult, s-a lipit și la gol, la singura minge care l-a găsit unde era nevoie. Horvat a avut o intervenție foarte bună la un șut din apropiere, dar a trimis o pasă la adversar în zona din fața careului. Are suficientă experiență pentru a nu repeta isprava și într-un meci pe puncte! Ce au constatat antrenorii CSM 2007 se poate observa în componența lotului pentru cantonament: Adrian Horvat, Alexandru Apenciucesei, Artiom Zabun, Claudiu Juncănaru, Robert Bratu, Alin Lazăr, Răzvan Adăscăliței, Ionuț Salaoru, Dănuț Munteanu, Bogdan Panaite, Crinel Stoica, Andrei Paizan, Ștefan Pădineanu, Sorin Săpunaru, Cătălin Costin, Alin Pencea, Ionuț Manu, Ciprian Petre, Sergiu Jurj, Mihai Stancu, Mădălin Predoiu, Dragoș Oprea, Dănuț Iftimie, Alexandru Taciuc. Vârfului de atac Lăudatu i-au fost depistate posibile probleme de sănătate și până la terminarea investigațiilor medicale va face pauză de la pregătire.

În locul celor nouă jucători care nu mai fac parte din lotul cu care s-a încheiat turul campionatului au fost incluși Adrian Horvat, Artiom Zabun, Claudiu Juncănaru, Robert Bratu, Alin Lazăr, Mihai Stancu, Dragoș Oprea, Dănuț Iftimie, Alexandru Taciuc.

Despre fiecare dintre aceștia, amănunte în unul dintre numerele viitoare ale Monitorului de Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here