GALERIE FOTO: Handbal – Focșănenii au astăzi un nou joc de pregătire!

0
157

* CSM 2007 – HC Dobrogea Sud Constanța, de la ora 17:00, la Brăila

Handbaliștii focșăneni au revenit, duminică, 19 ianuarie din cantonamentul din Serbia, de la Novi Sad și au continuat antrenamentele în Sala Polivalentă. Preparatorul fizic Mihailo Samardzija a lucrat pentru pregătirea fizică, iar antrenorul Dalibor Cutura, în registrul tehnico-tactic, pentru însușirea unor scheme de joc, în atac și apărare, care să ducă la o mai bună punere în valoare a calităților jucătorilor și a forței echipei, care este mai mare decât a apărut în prima parte a campionatului. Până la reintrarea în competiție mai este o săptămână. Peste fix șapte zile, CSM 2007 va întâlni în Sala Polivalentă pe CS HC Buzău 2012, adversar mereu incomod pentru focșăneni. Timpul rămas până atunci va fi folosit pentru antrenamente, dar cea mai elocventă verificare este cea prin jocuri. Focșănenii au disputat în Serbia trei meciuri amicale, încheiate cu victoria cu Proleter Zrenjanin, cu egalul cu Metaloplastica Sabac și cu înfrângerea în fața campioanei Serbiei, Voivodina Novi Sad.

Astăzi, de la ora 17:00, focșăneni vor avea ultimul joc de pregătire. La aproximativ jumătatea drumului dintre Focșani și Constanța, la Brăila, CSM 2007 va întâlni pe HC Dobrogea Sud. Va fi un prilej foarte bun pentru conducerea tehnică a echipei să verifice stadiul de pregătire în compania unui adversar foarte puternic. Și să corecteze ceea ce este de corectat în jocul echipei, mai cu seamă în zona de apărare unde în continuare nu poate conta pe Marius Ragea, în refacere după o accidentare ce s-a dovedit mult mai serioasă decât a părut în momentul producerii, în sala de joc! Valorosul apărător al Focșaniului s-a pregătit alături de colegi și în Serbia, se antrenează și la Focșani. Însă nu se poate conta, încă pe el, iar soluția de moment este folosirea tot a jucătorilor cu care CSM 2007 s-a apărat în ultima parte a lui 2019.

Ceilalți handbaliști focșăneni pot juca fără probleme ceea ce este foarte important după două săptămâni de antrenamente intense. În imaginile de la antrenamentul de marți seara, se poate observa că handbaliștii au jucat fotbal, ca mijloc de pregătire, au lucrat și pentru forță, și nu au părut apăsați de efort. Dimpotrivă! Ceea ce este semn bun pentru meciurile ce vor veni în campionat. Toate dificile, toate foarte importante pentru că trebuie, fiecare, să aducă punctele cu care CSM Focșani 2007 să încheie campionatul pe un loc de play-off!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here