ULTIMA ORĂ! Doi tineri au intrat în casa unei femei și au bătut un adolescent de 16 ani; acesta a fost transferat la un spital din București

0
3086

În seara de 22 ianuarie, doi tineri au pătruns într-o locuință din Străoane, unde au lovit un minor, producându-i răni grave.

Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea,  „La data de 22 ianuarie a.c., ora 18.46, polițiștii din Panciu au fost sesizați de un minor în vârstă de 16 ani, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliul unei femei, din comuna Străoane, doi tineri de 18, respectiv 17 ani, ar fi patruns în locuință, după care l-ar fi lovit pe acesta, provocăndu-i leziuni în zona feței și a a capului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violențe, iar cercetările se continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta și tragerii la raspundere penală a făptuitorilor.”

Din buletinul de presă al Spitalului Județean, am fost informați că tânărul agresat a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a spitalului și apoi a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here