Un bărbat a vrut să facă SEX forțat cu fosta soacră; el este arestat la domiciliu

0
4378

Un bărbat de 56 de ani din județul Neamț, care locuiește fără forme legale la Jariștea, va fi judecat în Vrancea pentru infracțiunile de violare de domiciliu și tentativă la viol. Conform rechizitoriului, în după-amiaza zilei de 21 noiembrie 2019, a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și prin amenințări cu un obiect contondent și prin acte de violență a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta.

Din anchetă a rezultat că bărbatul locuiește la o fermă de pe raza comunei Jariștea, iar în perioada septembrie-octombrie 2019 inculpatul a avut o relație cu fiica persoanei vătămate. Relația s-a încheiat pentru că bărbatul era agresiv. În ziua în care a încercat să-și violeze fosta soacră, inculpatul era la fermă cu alte două persoane cărora le-a spus că intenționează să meargă la locuința fostei iubite pentru a se împăca cu aceasta, iar în cazul în care femeia îl va refuza, el își va da foc în fața ei.

Zis și făcut. După ceva timp inculpatul a plecat către casa fostei concubine care locuiește împreună cu mama sa. A pătruns fără drept în locuința celor două. În momentul în care l-a văzut, fosta concubină a fugit în culturile de viță de vie din spatele casei, lăsându-și mama singură în locuință. Fătă motiv, inculpatul a început să-și lovească fosta soacră , să o amenințe cu un cuțit. A lovit-o apoi de un perete și a trântit-o la pământ unde i-a tras pantalonii și a încercat să întrețină relații sexuale cu ea.

La scurt timp în casa victimei a ajuns o altă fiică și soțul acesteia, cei doi îndepărtându-l pe inculpat. Aceștia au fost anunțați de fiica femeii cu privire la cea se întâmplă. La audieri, el nu a recunoscut comiterea faptelor. A precizat că în ziua respectivă a fost vizitat la fermă de două persoane cu care a petrecut aproximativ două ore . După plecarea vizitatorilor, inculpatul spune că a mers la un magazin din Jariștea, apoi s-a oprit într-o stație peco pentru a-și lua țigări, după care s-a întors la fermă unde a adormit, fără a trece pe la domiciliul persoanei vătămate.

Declarațiile sale au fost infirmate de martori, inclusiv de cei doi bărbați cu care a stat la fermă cărora le-a spus că vrea să meargă la domiciliul fostei concubine, iar dacă aceasta nu va reveni asupra deciziei de a se împăca cu el își va da foc.

În prezent bărbatul se află în arest la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here