O femeie de 66 de ani este principalul suspect în dosarul omorului bătrânului din Cîmpuri; victima și femeia erau cumnați

0
1380

femeie de 66 de ani este considerată principala suspectă în dosarul omorului de la Cîmpuri, faptă comisă în urmă cu câteva zile asupra unui bărbat de 72 de ani. Potrivit primelor informații, femeia suspectată că l-a ucis pe bătrân este cumnata acestuia. Ea este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor și a fost pusă sub control judiciar, cel puțin până la clarificarea în totalitate a situației atunci când măsura ar putea fi înlocuită cu o alta mai dură.

Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, în ziua în care a fost anunțată crima, femeia a mers la cumnatul său cu scopul de a-i duce ceva de mâncare. Bătrânul era pe pat și avea în mână un cuțit cu care curăța cartofi. Din declarațiile femeii a rezultat că între ea și septuagenar a izbucnit o ceartă, moment în care victima ar fi apucat-o de haine și ar fi început să o tragă. Având cuțitul în mână, într-un moment de neatenție, victima s-a înjunghiat accidental. Nici după acest moment nu i-a dat drumul victimei, moment în care aceasta, speriată a reușit să ia cuțitul și l-a mai înjunghiat o dată pe bărbat. Femeia le-a povestit anchetatorilor că abia în acel moment a reușit să se elibereze și a că a reacționat așa de frică.

După incident, femeia a plecat acasă și i-a spus fiului său cele întâmplate. Astfel, cei doi au revenit la locuința bărbatului și au constatat că acesta era decedat. S-a sunat la ambulanță, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bătrânul care era deja decedat. Principala suspectă a ajuns și ea spital întrucât a fost lovită și trasă de păr de cumnatul său, până ca ea să îl înjunghie. La audieri femeia a povestit tot ceea ce s-a întâmplat între ea și victimă, spunând totodată că aceasta din urmă era agresivă. Deocamdată femeia nu a fost reținută și nici propusă la arestare, întrucât ancheta este abia la început iar anchetatorii vor să afle cu exactitate ce s-a întâmplat între cei doi.

Reamintim că joia trecută un bărbat din comuna Cîmpuri a fost găsit decedat în locuinţa sa. Trupul neînsufleţit prezenta urme de violenţă şi, iniţial, s-a crezut că bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Acesta avea pe corp răni provocate prin înjunghiere. „Prin apel 112 s-a sesizat faptul că în localitatea Cîmpuri a fost identificat un bărbat de 71 de ani, decedat în locuinţă. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de moarte suspectă. Trupul neînsufleţit prezenta urme ce par a fi produse prin automutilare, urmând ca după expertiza medico-legală să se stabilească cu exactitate modul şi împrejurările în care s-a propus evenimentul”, au transmis atunci reprezentanţii IPJ Vrancea.

S-a crezut că septuagenarul s-a sinucis, într-un mod mai puţin obişnuit, mai ales că avea răni provocate prin înjunghiere, întrucât ar fi afirmat de mai multe ori, către diferite persoane din localitate, că îşi va pune capăt zilelor. Ulterior, o cercetare mai amănunţită a locului faptei a scos la iveală mai multe indicii care au schimbat cursul anchetei. Astfel, dacă iniţial se vorbea despre un dosar penal de moarte suspectă, mai târziu acesta s-a transformat într-un dosar de omor. La locuinţa bătrânului din comuna Cîmpuri au ajuns un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, dar şi mai mulţi poliţişti, care au făcut verificări mai ample pentru a stabili ce i s-a întâmplat septuagenarului. Astfel, au ajuns la femeia de 66 de ani pe care o consideră principala suspectă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here