Adolescent de 15 ani, trimis în judecată după ce a furat mai multe telefoane mobile

0
355

Un adolescent de 15 ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt în formă continuată, patru acte materiale. Cu privire la infracțiunea de furt, procurorii arată în rechizitoriu că la data de 24 octombrie 2018, adolescentul a sustras dintr-un magazin dintr-un centru comercial un telefon mobil. A continuat să fure și în anul 2019, astfel că în cinci zile a furat șapte telefoane mobile, unele dintre ele destul de scumpe. Toate cele șapte aparate au fost furate din același magazin.
Astfel, pe data de 7 ianuarie 2019, adolescentul a sustras dintr-un magazin situat pe Bulevardul Unirii din Focșani, un telefon mobil. Și-a continuat activitatea infracțională și două zile mai târziu, a sustras, din același magazin, alte două telefoane mobile, ambele destul de scumpe. În aceeași zi, la câteva ore de la comiterea primei fapte și văzând că îi merge, a revenit în același magazin și a mai furat încă două telefoane de ultimă generație.
Pe 11 ianuarie 2019 adolescentul și-a încercat din nou norocul și i-a mers și de data aceasta. A intrat în același magazin și a mai furat încă două telefoane și acestea foarte scumpe.
La audieri el a recunoscut faptele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here