Deschideți, Primăria! Angajații municipalității înmânează personal focșănenilor documentele cu obligațiile față de bugetul local

0
1073

Primăria Municipiului Focșani începe distribuirea deciziilor de impunere

Începând de marți, 21 ianuarie 2020, Primăria Muncipiului Focșani dă startul acțiunilor de distribuire către cetățeni a deciziilor de impunere pentru anul în curs. Astfel, angajați ai municipalității vor merge zilnic din ușă în ușă, în fiecare cartier, pentru a înmâna personal focșănenilor documentele cu obligațiile pe care aceștia le au față de bugetul local. Această procedură, de înștiințare a cetățenilor, este obligatorie conform Legii nr 207/2015 privind Codul de procedura fiscală.

Menționăm că TOȚI cei care participă la această acțiune au documente și legitimații care le atestă calitatea, fiind și operatori de date cu caracter personal. Facem această precizare pentru a evita orice incident sau încercare a unora de a se substitui colegilor noștri. De asemenea, mulțumim anticipat focșănenilor pentru atitudinea pe care suntem siguri că o vor avea față de colegele și colegii noștri.

Totodată, reamintim faptul că termenul limită de achitare a taxelor și impozitelor locale este 31 martie 2020, toți cei care plătesc până la această dată beneficiind de o reducere: persoanele fizice de 10 %, iar persoanele juridice de 5 %.

Dragi focșăneni, NU UITAȚI: Taxele și impozitele locale pot fi plătite și ON LINE foarte simplu, de acasă sau de oriunde v-ați afla în fața unui calculator. Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces – introduceți CNP -ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000 int. 311.

Primar, Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here