ULTIMA ORĂ! VIDEO! Răspunsul reprezentanților Spitalului Județean, după apariția unui filmuleț cu un bătrân în scaun cu rotile, care ar fi fost abandonat

0
2369

Un bătrân fără un picior, într-un scaun cu rotile, este filmat de un bărbat care spune că este vorba despre un pacient ce trebuia dus de la Urgențe la Reumatologie, dar îl va duce el. Bărbatul se află în parcarea din spatele Spitalului Județean Focșani. Filmulețul a fost distribuit pe Facebook de consilierul local PNL, Alina Drumea, care afirmă că pacientul a fost „abandonat în curtea unității”. Penelista aduce acuzații fără să fi cerut punctul de vedere al reprezentanților spitalului, care au răspuns astăzi prin purtătorul de cuvânt Alina Cosma.

Conform acesteia, bătrânul de 74 de ani, din Paltin, a spus că filmulețul a fost făcut tocmai pentru a denigra imaginea spitalului. Mai mult, întrebat de reprezentanți ai unității medicale, care este relația cu pacientul, bărbatul care a filmat a spus inițial că este aparținător, apoi că de fapt are bătrânul în îngrijire, apoi că este doar un taximetrist care l-a adus până la spital. Bătrânul a precizat, de altfel, că i-a dat acestuia 100 de lei. Ulterior, taximetristul care a lăsat bătrânul între mașini și l-a filmat, a dispărut, iar reprezentanții spitalului au internat pacientul la Reumatologie. Alina Cosma a precizat că bărbatul care a abandonat bătrânul și l-a filmat va fi dat în judecată de Spitalul județean.

Conform unor surse, cel care l-a filmat pe bătrân este tot penelist, iar această filmare arată încă o dată până unde sunt capabili să meargă liberalii ca să arunce cu noroi în cei care nu sunt în barca lor. Este, de altfel, de notorietate, faptul că liberalii vor cu orice preț să-l vadă demis pe managerul Constantin Mîndrilă de la conducerea Spitalului Județean.

„Alina…aia nu e curtea unității…E intrarea la birouri, și intrarea aparținătorilor! Nu cred că dacă îl vedea cineva în curtea spitalului, mai exact în față la UPU, l-ar fi lăsat acolo! În timp ce unii filmează, cei de la UPU salvează vieți! Din moment ce problema dumnealui nu reprezenta o urgență, da, trebuia dus de către familie la reumatologie. Asa cum l-au adus si l-au lăsat în fața direcției, să-l filmeze si să posteze pe facebook, mai făceau 50 de metri, si mergeau cu pacientul să-i rezolve problema. Dar nu! Nouă ne place CAN-CAN ul! Hai să dăm cu bolovani!”, este unul dintre comentariile la postarea penelistei Drumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here