Şi-a omorât fratele dintr-un pumn pentru că i-a supărat soţia

0
12965

Un bărbat de 34 de ani din satul Caiata, comuna Sihlea, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie. Victima a fost fratele inculpatului, căruia acesta din urmă i-a dat un pumn. A fost suficient ca victima să se dezechilibreze şi să cadă cu capul de un podeţ din beton. Degeaba s-a chinuit fratele sa-i facă respiraţie gură la gură şi masaj cardiac pentru că victima a decedat.

S-a întâmplat la finele lunii iulie a anului trecut, pe stradă, în faţa curţii locuinţei inculpatului. Totul a pornit de la nişte injurii pe care decedatul i le-a adresat soţiei inculpatului. Acesta a sărit în apărarea femeii şi, supărat foarte tare, i-a dat fratelui un pumn în zona gâtului. Victima care era şi băută, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor, s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de un podeţ, lovitura suferită fiindu-i fatală. Văzând ce se întâmplă, s-a sunat imediat la 112, iar până la sosirea ambulanţei, inculpatul a încercat să-şi ajute fratele, făcându-i respiraţie gură la gură şi masaj cardiac. Din păcate lovitură suferită a fost mult mai puternică decât manevrele fratelui de resuscitare, iar victima a decedat.

Fratele cercetat şi trimis acum în judecată pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru al familiei nu a negat fapta şi le-a povestit anchetatorilor tot ce s-a întâmplat între el şi victimă. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalul Vrancea şi urmează să treacă prin faza de Cameră Preliminară.

Sursa Foto: Publika

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here