ULTIMA ORĂ! Grevă la CFR, trenuri Regio anulate!

0
988

Un protest spontan în rândul angajaților CFR a dus la anularea mai multor trenuri locale, inclusiv în județul Vrancea. Până la acest moment nu este publicată lista trenurilor anulate. 

Conform romania-actualitati.ro, „Un număr de 11 trenuri Regio (locale) sunt anulate astăzi în judeţele Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi din cauza unui protest la o societate comercială privată care execută reparaţii pentru operatorul feroviar de stat CFR Călători. Până la acest moment NU sunt afectate trenuri Inter Regio care asigură legătura între Bucureşti şi marile oraşe din ţară sau garnituri în trafic internaţional.” 

Din primele informații, sunt peste 1.300 de oameni care protestează. Cei care asigură întreținerea trenurilor și-au încetat activitatea în mai multe județe din țară. Este vorba despre depourile din București, Cluj, Iași, Brașov, Galați, Satu Mare, Timișoara, Arad, Ploiești, Pitești, Sibiu.

„Este un protest spontan. Este a treia zi de proteste la SCRL. Sunt o sumedenie de trenuri anulate, cel puţin Regio sunt foarte multe. Începând de astăzi (joi, n.r.) au început să anuleze şi InterRegio. CFR Călători este în culpă, atâta timp cât au un contract de mentenanţă expirat, un contract negociat pe toate compartimentele, care a fost validat, şi încearcă şi acum să tragă de timp. Tot nu au încheiat contractul de mentenanţă, cred că încearcă să ne păcălească, pentru că altă impresie nu am”, a declarat Ionel Savin, prim vicepreşedintele Sindicatului Naţional Solidaritatea 2012

foto: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here