GALERIE FOTO: Minifotbal – Va fi spectacol de gală în ”Cupa Micii Uniri”!

0
327

* Competiția, care va începe joi, 16 ianuarie la Valentino Sport, va avea la start unele dintre cele mai valoroase grupări din România

Focșaniul va găzdui, în perioada 16 -19 ianuarie, a doua ediție a Cupei Micii Uniri, competiție de mare anvergură, organizată dub egida Federației de Minifotbal din România, ca un omagiu al minifotbalului adus momentului istoric al unirii Principatelor Române, Moldova și Muntenia. Cupa Micii Uniri va avea loc la baza sportivă Valentino Sport, ca și anul trecut, când a fost un veritabil succes sportiv! Organizatorii – Cristian Vasile și Jani Oltianu, aceiași ca și ai celorlalte competiții de minifotbal din Vrancea, au reușit un tur de forță, asigurând iubitorilor de minifotbal posibilitatea să vadă la lucru, în zilele Cupei Micii Uniri, pe deținătoarea trofeului primei ediții – Danco Pro București, câștigătoarea EMF EURO CUP, pe finalista din 2019, Coriolan Bacău, finalista EMF Champions League și campioana națională, Nova Vita din Târgu Mureș. Vor juca la Valentino Sport, Fratelli Bianconeri Galați, participantă la Campionatul Național de minifotbal de anul trecut, de la la Oradea, lidera campionatului Capitalei, La Maria și Ion, la care evoluează focșăneanul Cristinel Gurguiatu, FC Reggio, campioana Brașovului, Pretenașii – campioana Brăilei, Lifesport Brasov, care a evoluat la turneul final al Cupei Romaniei și Real Crâng Buzău, la a doua participare la Cupa Micii Uniri. Vrancea va fi reprezentată de campioana CS FLUX și alte formații redutabile – AS Tomiță Lazăr, Progresul Manologab, Viitorul Câmpeneanca, Atletico și Phoenix Odobești. ”Sperăm într-o reușită organizatorică și o bună modalitate de promovare a minifotbalului de nivel ridicat. Mulțumim partenerilor oficiali ai competiției -AUTOVIP Focșani, Casa de expediții Micor Spedition, Grafit Décor, Arta Fier Damaschin, Timișoreana, Clinica Doctor de Zâmbete, Grande Pizza, Badaprest, Hotel Ambasador și Pensiunea SARA”, a declarat organizatorul Cristian Vasile.

Campioana națională, Nova Vita Târgu Mureș va veni la Focșani cu internaționalii Mircea Ungur, Laszlo Klein și Anrei Balea, care au făcut parte din Lotul României la Campionatul Mondial din Australia, din octombrie 2019. Un alt grup de internaționali se regăsesc în componența Danco Pro BucureștiRăzvan Radu, Stelian Stancu, Andrei Cărstea, Sharon Chirică. Reprezentantul Nova Vita, Costel Duda: ”Este primul turneu la care participăm în acest an. Mulțumim pentru invitația de participare la ”Cupa Micii Uniri” unde vom întâlni echipe importante din mai multe zone ale țării. Sperăm ca parcursul echipei să fie foarte bun și să aducem trofeul la Târgu Mureș. Ne dorim ca băieții să arate că parcursul de anul trecut, când am reușit titlul de Campioană Națională, nu a fost întâmplător. Managera echipei are încredere în noi”. Este o declarație ca o promisiune de spectacol sportiv de bună calitate în zilele de 16-19 ianuarie, în Cupa Micii Uniri, la Focșani!

Grupele competiției:

Grupa A: Coriolan Bacău, La Maria si Ion, Real Crâng Buzău;

Grupa B: Nova Vita Târgu Mureș, FC Reggio Brașov, AS Tomiță Lazăr, Progresul Manologab;

Grupa C: Fratelli Bianconeri Galați, LifeSport Brașov, CS Flux Focșani, Phoenix Odobești.

Grupa D: Danco Pro București, Pretenașii Brăila,Viitorul Câmpineanca, Atletico Focșani.

Cristi Vasile mi-a spus că ”joi, vineri, sâmbătă sunt programate jocurile din grupe, duminică dimineața vor fi sferturile de finală, urmate de semifinalele și finala Cupei Micii Uniri. Programul complet al turneului poate fi urmărit pe pagina de facebook a competiției, LIGA DE MINIFOTBAL VRANCEA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here