Rugby – Focșănenii Sergiu Puescu și Florin Anton, chemați din nou la loturile naționale!

0
389

*Ambii juniori ai Focșaniului sunt la pregătire la CSN Snagov

Rugbiștii focșăneni Sergiu Puescu și Forin Anton sunt jucători validați de conducerile tehnice al loturilor U 20, respectiv U 18 ale României. Au participat la acțiunile de pregătire din decembrie, au fost reconvocați în ianuarie, ceea ce înseamnă că reprezintă soluții pentru cele două loturi! Pentru rugbiul juvenil focșănean care este o prezență discretă între echipele de juniori din județ, participarea lui Sergiu Puescu și Florin Anton la acțiunile loturilor este o veritabilă, performanță în condițiile în care nici o grupare de juniori, de la nici un alt sport din Vrancea, cu excepția, remarcabilă, a baschetului, cu excepționalul David Antonescu – nu dă jucători loturilor naționale!

Aripa Florin Anton, U 18 este unul dintre cei 34 de jucători reuniți în primul stagiu de pregătire din acest an, din perioada 13-19 ianuarie. ”Acest stagiu are ca scop testarea sportivilor înaintea stagiului de pregătire fizică din luna februarie”, așa cum este precizat pe site-ul FR Rygby.

Taloneur-ul Sergiu Puescu se află, de la 9 ianuarie, în primul stagiu de pregătire din acest an al Lotului U 20, ”stagiu ce se va incheia pe 19 ianuarie. Cantonamentul are loc la CSN Snagov, Stejareii pregatindu-se pentru participarea la Campionatul European de U20 ce va avea loc in Portugalia” anunță site-ul FR Rugby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here