Noi informații despre decesul jurnalistei Cristina Țopescu

0
5755

Medicii legişti nu au putut stabili, luni, motivul decesului Cristinei Ţopescu, din cauza stării avansate de putrefacţie a trupului. Au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică, scrie MEDIAFAX. Jurnalista Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni. În casă, alături de ea, au fost găsiţi şi doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA), singura instituţie care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu. În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că la casa Cristinei Ţopescu anchetatorii au găsit mai mulţi câini, doi dintre ei fiind morţi. Jurnalista era mare iubitoare de animale.

Surse apropiate anchetei în cazul morţii Cristinei Ţopescu au afirmat, pentru MEDIAFAX, că jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violenţă, fiind puţin probabil ca aceasta să se fi sinucis, medicii legişti urmând să stabilească cauza exactă a decesului. Anchetatorii au fost sesizaţi de vecini, care au precizat că jurnalista nu a mai fost văzută de aproximativ 3 săptămâni. Poliţiştii şi echipajele SMURD au intrat în casa

Cristinei Ţopescu şi au găsit-o moartă, fără urme de violenţă.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Jurnalista a lucrat pentru PRO TV, Prima TV, Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here