GALERIE FOTO: Handbal – Victorie focșăneană în Serbia!

0
183

* RK Proleter Zrenjanin – CSM Focșani 2007 30-45 (20-22)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Miroiu – 6 goluri, Sladic – 2, Marijanac – 3, Hrimiuc – 4, Cozorici – 1, Pătru – 1, Gramatic, Ragea, Mănescu – 7, Popovici – 3, Eros, Nuțu – 3, Țuțu – 1, Rață – 7, Mocanu – 7, Popa.

În primul joc de pregătire din cantonamentul de la Novi Sad, handbaliștii CSM Focșani 2007 au întâlnit duminică, 12 ianuarie, de la ora 18:00, formația Proleter Zrenjanin din Superliga Serbiei. După o primă repriză echilibrată, focșănenii s-au distanțat consistent în partea a doua a întâlnirii. Antrenorul Dalibor Cutura a trimis în teren toți jucătorii, cu excepția lui Marius Ragea care deocamdată de limitează la participarea la exercițiile fizice. Următorul amical al iernii pentru CSM 2007 va fi Sabac, Mataloplastica, joi, 16 ianuarie pentru ca sâmbătă, 18 ianuarie, în ultima zi a cantonamentului din Serbia, CSM 2007 să joace în compania campionilor țării gazdă, handbaliștii de la Vojvodina Novi Sad. La pregătiri, la sfârșitul săptămânii trecute au ajuns și Robert Popa și Dan Constantin Rusu care au fost reținuți câteva zile în țară din motive personale. Ambii au fost folosiți de Dalibor Cutura în amicalul cu Proleter Zrenjanin.

În această săptămână, jucătorii focșăneni vor continua antrenamentee fizice, alternate cu ședințe tehnico-tactice care să-i pună într-o foarte bună formă de concurs la reluarea campionatului, odată cu meciul din Sala Polivalentă din 30 ianuarie, cu CS HC Buzău 2012.

CSM Focșani 2007 a încheiat primele 14 etape ale campionatului pe locul al nouălea, cu 19 puncte, la trei puncte de locul al optulea, primul de play-off și la patru puncte de locul al cincilea! Dacă la reluarea campionatului jucătorii Focșaniului, împreună cu antrenorul Dalibor Cutura și preparatorul fizic Mihajlo Samardzija vor fi găsit modalitatea de a elimina găurile negre care au existat în evoluția lor în prima parte a competiției, atunci obiectivul de clasare în play-off la final de campionat va putea fi îndeplinit fără mari dificultăți! Până atunci, este de consemnat încă o premieră pentru focșăneni: au câștigat primul lor meci internațional – fie el și amical. Este un bun început de an și de campanie de pregătire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here