Fotbal – Seniorii Focșaniului, șapte jocuri de pregătire!

0
270

* La 27 ianuarie, CSM 2007 va pleca în cantonament la Băile Govora

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului vor reveni la pregătiri luni, 20 ianuarie. Este o informație pe care am mai dat-o, dar căreia îi adaug altele date de interes pentru suporterii echipei. După reunire, jucătorii focșăneni vor petrece o săptămână la Focșani, unde vor face o primă perioadă de readaptare la efort în vederea cantonamentului în care vor pleca la 27 ianuarie. În aceleași prime șapte zile de după reunire, va fi fi făcută și vizita medicală iar jucătorii vor fi supuși unor teste pentru ca antrenorii să poată afla ce și cum trebuie lucrat individual cu fiecare fotbalist. Pregătirea centralizată va fi făcută la Băile Govora, unde există condiții de cazare, masă și pregătire fizică la nivelul propus de conducerea tehnică și administrativă a CSM 2007. Pentru cantonamentul de la Govora, în afara ședințelor de pregătire fizică și tehnico-tactică, a fost programat și un joc de pregătire, cu Minesrul Costești, liderul Superligii Vâlcei – Liga a IV-a.

După întoarcerea de la Govora, CSM Focșani 2007 va mai disputa șase meciuri de verificare: la 12 februarie, cu Metalul Buzău, acasă; la 15 februarie, cu Gloria Buzău, în deplasare; la 19 februarie, cu Unirea Slobozia, în deplasare; la 22 februarie, cu Sporting Liești, în deplasare; la 26 februarie, cu Universitatea Dunărea de Jos Galați, în deplasare; la 29 februarie, cu Victoria Gugești, în deplasare.

CSM Focșani 2007 a încheiat turul campionatului pe locul al cincilea al clasamentului, cu 27 puncte acumulate din 8 victorii, trei egaluri și patru înfrângeri, la 12 puncte de liderul autoritar al seriei I a Ligii a III-a, pe care, însă l-a învins pe terenul acestuia! Cu o pregătire de iarnă foarte bună, focșănenii pot spera la un retur fără sincope, în condițiile în care vor juca pe Milcovul – cu excepția Ceahlăului Piatra Neamț – cu principalele candidate la promovarea în Liga a II-a. Și ar putea profita de eventualii pași greșiți ai acestora și să se reînscrie în cursa pentru promovare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here