ULTIMA ORĂ! A murit învățătoarea Margareta Dinga

0
5478

Școala pănceană se desparte de încă un cadru didactic din Generația de Aur: învățătoarea Margareta Dinga!

„Conștientă de valorile care trebuie să formeze profilul unui învățător cu o înaltă ținută, a căutat, cu migală și efort, cu perseverență și simț de răspundere, să includă aceste valori în conturul propriei sale personalități, pentru a se ridica la nivelul măiestriei pedagogice.
După ani de căutări permanente, de aspirații spre ceea ce este bun și desăvârșit, însușindu-și continuu noutățile teoriei pedagogice și cizelându-și mereu tehnica realizării procesului didactic, a reușit să se realizeze ca un cadru didactic de elită și să constituie un model în munca de la catedră“ – spunea, despre Margareta Dinga, profesorul Mihail Adafini, în monografia sa, „Sfânta lumină a învățăturii și apostolii ei“.

Generațiile de elevi pe care i-a îndrumat și format, colegii de catedră, prietenii și toți cei care au cunoscut-o, își vor aminti cu dragoste și recunoștință de această adevărată DOAMNĂ a învățământului păncean!

Suntem alături de colega noastră, Lăcrămioara Tudorache, în momentele de grea cumpănă și tristețe, prilejuite de pierderea mamei! Dumnezeu s-o ierte și să-i odihnească sufletul în pace!

Iulian Nica – Primarul Orașului Panciu

Sursa: Primăria Orașului Panciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here